64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αισιοδοξία για Μπεργκ

Η επιθυμία του Μάρκους Μπεργκ να παραμείνει στον Παναθηναϊκό για αρκετά χρόνια, φαίνεται πως θα παίξει καταλυτικό ρόλο, στις επαφές για την επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών.

Ο Σουηδός επιθετικός τόνισε μετά το τέλος της φιλικής αναμέτρησης με την ΑΕΚ, πως θέλει να παραμείνει στους "πράσινους". Ο εκπρόσωπος του παίκτη θα έχει τις προσεχείς ημέρες επαφές, τους ιθύνοντες του Παναθηναϊκού, προκειμένου να βρεθεί η "χρυσή τομή".

Η διοίκηση του Παναθηναϊκού από την πλευρά της, θεωρεί πως το συγκεκριμένο θέμα, θα λήξει θετικά για το "τριφύλλι" και πως ο Σουηδός θα υπογράψει το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας, το οποίο θα προβλέπει αυξημένες οικονομικές απολαβές, αλλά και μεγάλη ρήτρα αποδέσμευσης από το "τριφύλλι".

Εντός της επόμενης εβδομάδας, αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις και στο θέμα του Γκόρντον Σίλντενφελντ. Ο Κροάτης αμυντικός μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν από τη Ντιναμό Μόσχας και ο Παναθηναϊκός θέλει να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του. Στη συνέχεια θα υπάρξουν επαφές με τους Νίκο Καρέλη και Χρήστο Δώνη, προκειμένου να επεκταθούν και τα δικά τους συμβόλαια.


megatv

Σχόλια