64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ισοπαλία στους Ζωσιμάδες

Ισοπαλία στους Ζωσιμάδες
Στο ισόπαλο 0-0 έμειναν ΠΑΣ Γιάννινα και Λάρισα σε φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη στους Ζωσιμάδες με αφορμή την αναβολή της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λιγκ.

Οι δύο προπονητές ήθελαν να κρατήσουν τους παίκτες τους σε αγωνιστικούς ρυθμούς και τα κατάφεραν, με τις δύο ομάδες να δημιουργούν ευκαιρίες, όμως να μην είναι αποτελεσματικές στην τελική προσπάθεια. 

Την πρώτη καλή στιγμή στο παιχνίδι δημιούργησε η Λάρισα στο 32' με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Ντερνίς, με τη μπάλα να σταματάει στο δοκάρι του Σωτηρίου. Από την πλευρά τους, οι γηπεδούχοι είχαν την ευκαιρία να πάρουν τη νίκη στο 68' όταν ο Λίλα κέρδισε πέναλτι, όμως ο Ίλιτς δεν το αξιοποίησε και το 0-0 έμεινε μέχρι το φινάλε.  

ΠΑΣ Γιάννινα (Γιάννης Πετράκης): Σωτηρίου, Στρούνα, Μπέριος, Τζημόπουλος, Μιχαήλ, Λίλα, Τσουκαλάς, Ηλιάδης, Ακόστα, Μανιάς, Ίλιτς. Έπαιξαν και οι: Βελλίδης, Χαρίσης, Γιάκος, Σαπαλίδης.

Λάρισα (Θωμάς Γράφας): Αποστολίδης, Μουλόπουλος, Κουρτεσιώτης, Δεληζήσης, Σαρακατσάνος, Τζούνιορ, Πινδώνης, Πέρικο, Σουάνης, Μπίλα, Στεφανίδης. 

Έπαιξαν και οι: Ντερνίς, Αθανασόπουλος, Μελλισάς, Νεμπεγλέρας, Τσιλιγκίρης, Αναστασάκος, Μπλέντι, Κοντοδήμος, Καρανίκας, Τσεμπερίδης.


novasports.gr

Σχόλια