64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Περιορίζονται εντός συνόρων...

H σεζόν είναι μικρή και οι αγωνιστικές ευκαιρίες περιορισμένες. γεγονός που κάνει τον Φρανσουά Ντοφέν να θέλει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία προκειμένου να διαπιστώσει την αγωνιστική ετοιμότητα των αθλητών του.
Περιορίζονται εντός συνόρων...
Μία πρώτη ευκαιρία θα είναι στην ημερίδα του ΟΑΚΑ, στα μέσα Ιανουαρίου. Για τον Δημήτρη Τσιάμη, ο στόχος της συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα της Πράγας είναι κάτι παραπάνω από δεδομένος.
Ο αθλητής δεν θέλει να περιοριστεί μονάχα στη συμμετοχή (όριο 16,60 μ.), αλλά και στη διάκριση και ξέρει πως για να πετύχει κάτι τέτοιο, θα πρέπει να κυμανθεί σε επιδόσεις στα 17,00 μέτρα.

«Θα ήθελα να κάνει αγώνες στο εξωτερικό, όμως, αυτή τη στιγμή μοιάζει πολύ δύσκολο. Υπάρχουν δύο μίτινγκ ένα στις 3 Ιανουαρίου και ένα στις 28 Φεβρουαρίου. Χρονικά κανένας από τους δύο αγώνες δεν είναι εκεί που τον θέλουμε. Σε κάθε περίπτωση είναι δύο περιπτώσεις που θα αξιολογήσουμε», είπε ο έμπειρος προπονητής. Στους αγώνες της χειμερινής περιόδου θα πάρει μέρος και ο Νίκος Τσιώκος, που παρά το γεγονός ότι έχει μεγάλο κενό από την αγωνιστική δράση, θα προσπαθήσει να κάνει την έκπληξη και να κυνηγήσει καλές επιδόσεις στο τριπλούν. Ανάλογους στόχους έχει και ο Τάσος Γαλαζούλας, που στη διάρκεια της περσινής χειμερινής σεζόν είχε "προσγειωθεί" στα 7,70 μέτρα στο μήκος. Στο γκρουπ του Ντοφέν ανήκει και ο παίδας τριπλουνίστας  Φραγκίσκος Κασσωτάκης, αθλητής ο οποίος αναμένεται να απασχολήσει ευχάριστα το καλοκαίρι.



gazzetta.gr

Σχόλια