64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κάμπελ «Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»

Την επιθυμία του να φορέσει ξανά τα ερυθρόλευκα εξέφρασε ο Τζόελ Κάμπελ μιλώντας στους ανθρώπους του Ολυμπιακού και ήδη έγιναν οι πρώτες επαφές για τη μεταγραφή.
«Θέλω να γυρίσω στον Ολυμπιακό»
Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Γαύρος», το στενό πρέσινγκ των «ερυθρόλευκων» για την επανένταξη του Κοσταρικανού μεσοεπιθετικού στο ρόστερ τους φαίνεται πως απέφερε καρπούς και για πρώτη φορά φαντάζει πραγματικά εφικτό το ενδεχόμενο.
Κι αυτό δεν οφείλεται πουθενά αλλού παρά στην επιθυμία του ίδιου του Κάμπελ να αγωνιστεί και πάλι με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελλάδας. Ο ίδιος ο Κάμπελ φέρεται να ενημέρωσε τους ανθρώπους του Ολυμπιακού σχετικά ζητώντας μάλιστα να επισπεύσει τις επαφές με την Άρσεναλ, ώστε να προχωρήσει το θέμα το συντομότερο δυνατό.

Οι πρώτες επαφές με το λονδρέζικο κλαμπ έχουν ήδη γίνει εδώ και αρκετό καιρό, ενώ στο θέμα βοηθάει σίγουρα και η σχέση που έχουν αναπτύξει οι δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια σε διοικητικό επίπεδο. Μάλιστα, οι Πειραιώτες φέρονται να έχουν ζητήσει τον δανεισμό του 22χρονο κυνηγού με την τοποθέτηση οψιόν στη συμφωνία για αγορά του παίκτη το ερχόμενο καλοκαίρι.



Γαύρος

Σχόλια