64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Εξοδος Αρη στην Καβάλα

Εξοδος Αρη στην Καβάλα
Η μεγάλη έξοδος ομάδας και κόσμου του Αρη, πραγματοποιείται σήμερα, στην Καβάλα! Οι κίτρινοι κοντράρονται με τους «Αργοναύτες» στο «Ανθή Καραγιάννη», με φόντο την κορυφή της βαθμολογίας και την προσέγγιση του στόχου της ανόδου.
Ο Πάουλο Κάμπος και οι ποδοσφαιριστές του, βρίσκονται από χθες στην πόλη της Ανατολικής Μακεδονίας, χωρίς τα νέα αποκτήματα μαζί τους (Γεωργιάδη, Καλογέρη, Σανιά, Ν΄ Λουντουλού), με πίστη και θέληση, όμως, για το διπλό. Στο πλευρό τους θα έχουν πολυάριθμους οπαδούς τους (η διοίκηση προμηθεύτηκε δύο χιλιάδες εισιτήρια), σε μια προσπάθεια να αποδράσουν με τους τρεις βαθμούς από το γήπεδο της Καβάλας.
 
Ο Μάουρο Πόϊ, είναι καθ΄ όλα έτοιμος για το ματς, πήρε ρυθμό με Αγιά και θα ηγηθεί της επίθεσης των κιτρίνων, έχοντας έναν πιο επιτελικό ρόλο, τον οποίο ξέρει και του ταιριάζει καλύτερα. Ο Καρατζιοβαλής, παραμένει κάτω από τα δοκάρια, με Γιαννίτση, Φερνάντες, Λιόλιο, Γκίνο στην τετράδα της άμυνας. Λεμονής, Προβατίδης θα αγωνιστούν λίγο πιο μπροστά, με Σουνά, Παπαδόπουλο στις πτέρυγες και τον Καπνίδη στην κορυφή, στο 4-5-1 το οποίο επιλέγει ο Κάμπος.
 
Από την άλλη πλευρά, ο Γιάννης Ισπυρλίδης, που δεν έχει στη διάθεσή του, Κοσμίδη και Μπαντάνη, ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη προετοιμασία των δικών του ποδοσφαιριστών. Ολη την εβδομάδα, πραγματοποίησε δοκιμές για το αρχικό σχήμα που σκέφτεται να παρατάξει. Παίζονται οι δυο θέσεις στο δεξί και αριστερό άκρο της άμυνας. Υποψήφιοι είναι ο Σταματόπουλος και ο Βιτλής. Επίσης, επανέρχεται ο Βασίλης Γαβριηλίδης που εξέτισε την ποινή της μιας αγωνιστικής και θα πάρει θέση βασικού. Ο προπονητής της Καβάλας, θέλοντας να αποφορτίσει την ατμόσφαιρα, δήλωσε πως το παιχνίδι είναι σημαντικό, όχι όμως ''τελικός'', για καμία από τις δύο ομάδες. 
 
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 14ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Γ΄ Εθνικής:
 
Καβάλα-Αρης
Εβρος Σουφλίου-Καστοριά
Πανσερραϊκός-Εθνικός Ν. Αγιονερίου 2-1 (χθες)
Βυζάντιο Κοκκινοχώματος-Δόξα Δράμας
Εθνικός Αλεξανδρούπολης-Ορφέας Ελευθερούπολης
Θύελλα Φιλώτα-Καμπανιακός
Απόλλων Αρναίας-Ηρακλής Αμπελοκήπων
Αναγέννηση Γιαννιτσών-Αρης Ακροποτάμου
 
*Όλα τα παιχνίδια αρχίζουν στις 15:00.


novasports.gr

Σχόλια