64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με... άρωμα πλέι οφ

Παναθηναϊκός - Αστέρας Τρίπολης: Με... άρωμα πλέι οφ | onsports.gr
Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Αστέρα Τρίπολης στο άδειο λόγω τιμωρίας «Απόστολος Νικολαΐδης» (19.30, Novasports) με τις δύο ομάδες να κάνουν... πρόβα για τις αναμετρήσεις τους στα πλέι οφ

Μετά την διακοπή του πρωταθλήματος οι δύο αντίπαλοι θα δουν σε τι κατάσταση βρίσκονται. Οι «πράσινοι» προέρχονται από δύο απανωτές ήττες σε Περιστέρι (2-1 από Ατρόμητο) και Βέροια (1-0 από την τοπική ομάδα).
Το ευχάριστο για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ότι δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, ενώ έκανε την έκπληξη επιλέγοντας τον Βαλμίρ Μπερίσα για την αποστολή ενόψει της αναμέτρησης με τους Αρκάδες, ενώ εκτός έμεινε ο Νταβίντ Μέντες. Από την άλλη ο Στάικος Βεργέτης έχει τον Σανκαρέ στη διάθεσή του, αλλά όχι και τον Γκοϊάν.
Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου οι δύο αντίπαλοι είχαν αναδειχθεί ισόπαλοι με 1-1.
Έκπληξη με Μπερίσα
Οι «πράσινοι» μετά την διακοπή λόγω των υποχρεώσεων της εθνικής ομάδας, θα προσπαθήσουν να επιστρέψουν στις νίκες απέναντι σ' έναν αντίπαλο τον οποίο θα συναντήσουν στα πλέι οφ.
Αναλυτικά η «πράσινη» αποστολή:
Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ταυλαρίδης, Νάνο, Μπούρμπος, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μαυρίας, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Μπερίσα.
Μέσα ο Σανκαρέ
Ο Πάπα Χαλίφα Σανκαρέ προερχόταν από πρόβλημα τραυματισμού, ωστόσο, τις τελευταίες μέρες ανέβασε… στροφές και την Παρασκευή (3/4) γυμνάστηκε κανονικά, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μεταξύ των πλάνων του Στάικου Βεργέτη για τον αγώνα με τους «πράσινους» στο «Απόστολος Νικολαΐδης».
Αντίθετα, εκτός έμειναν οι Κιτόκο και Γκοϊάν με προβλήματα τραυματισμών.
Συγκεκριμένα, στην αποστολή των Αρκάδων βρίσκονται οι: Θεοδωρόπουλος, Μπαντής, Ζησόπουλος, Αλόκο, Σανκαρέ, Λούι, Παντελιάδης, Τσοκάνης, Κουρμπέλης, Ιγκλέσιας, Μουνάφο, Νίκο Φερνάντες, Γιαννιώτας, Μάσα, Ρόλε, Μπαράλες, Μπαντιμπανγκά, Πάρα.

onsports.gr

Σχόλια