64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Δ. Μελισσανίδης: Ψάχνει επενδυτές και στην Αμερική

Δ. Μελισσανίδης: Ψάχνει επενδυτές και στην Αμερική
Στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής βρίσκεται από χθες ο Δημήτρης Μελισσανίδης, αλλά δεν έχει πάει μόνος του.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μαζί του βρίσκεται και ο Δημήτρης Ανδριόπουλος. Ο διευθύνων σύμβουλος της «Dimand» και πρότζεκτ μάνατζερ της «Αγιας-Σοφιάς» ταξίδεψε μαζί με τον «τίγρη», αφού το ταξίδι στις ΗΠΑ δεν θα έχει μόνο επιχειρηματικό ενδιαφέρον για τον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ. Οι πληροφορίες κάνουν λόγο ότι θα γίνουν συναντήσεις που θα αφορούν και το νέο γήπεδο της Ενωσης. Στόχος του Δ. Μελισσανίδη είναι να προσελκύσει επενδυτές στο έργο ζωής, όπως είναι η κατασκευή του γηπέδου και σ’ αυτή την προσπάθεια, η παρουσία του Δημήτρη Ανδριόπουλου, ο οποίος γνωρίζει καλύτερα από τον καθέναν το πλάνο για την «Αγια-Σοφιά», κρίθηκε απαραίτητη. Ο Δημήτρης Μελισσανίδης θα απουσιάσει για τουλάχιστον δέκα μέρες και γίνεται αντιληπτό ότι οι όποιες εξελίξεις θα μετατεθούν για μετά το Πάσχα.

Τόσο η συγκεκριμένη προσπάθεια όσο και η ένταξη της ΑΕΚ στο πρωτοποριακό πρόγραμμα Elite, που αποτελεί έναν άτυπο… προθάλαμο για το Χρηματιστήριο του Λονδίνου, υποδεικνύει με τον καλύτερο και πιο ουσιαστικό τρόπο τα μελλοντικά πλάνα του «τίγρη» για την Ενωση. Βέβαια, το μεγάλο στοίχημα παραμένει η κατασκευή του γηπέδου. Η συνάντηση με τον Δήμο Νέας Φιλαδέλφειας έφερε αρκετά πιο κοντά τις δύο πλευρές, ωστόσο υπάρχει πολύ δρόμος ακόμη. «Ελπίζουμε να συνεχιστεί ο θετικός διάλογος», τόνισε η χθεσινή ανακοίνωση του Δήμου, ενώ ο ίδιος ο δήμαρχος Αρης Βασιλόπουλος είπε σε δηλώσεις του: «Το γεγονός ότι για πρώτη φορά καθίσαμε στο ίδιο τραπέζι και υπήρξε μια συνεννόηση σε καμία περίπτωση αυτό δεν πρέπει να ερμηνευτεί με κανέναν τρόπο ως συμφωνία με την ΑΕΚ», ενώ παραδέχθηκε και δημόσια τους ισχυρισμούς για την απόφαση του ΣτΕ: «Αυτό που μαθαίνουμε είναι ότι απορρίφθηκε η ένστασή μας». Πλέον αναμένεται να γίνει ακόμη μια συνάντηση της ΑΕΚ με το Δήμο, προς τα τέλη του μήνα.

Στο μεταξύ, ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς επέστρεψε χθες από τη Βραζιλία, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο ότι γύρισε με το μπλοκάκι του γεμάτο ονόματα υποψηφίων μεταγραφικών στόχων.

Σχόλια