64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κοιτάει ιταλικές βιτρίνες η Λίβερπουλ

Η Λίβερπουλ χτενίζει την ιταλική αγορά προκειμένου να βρει τους παίκτες που θα ενισχύσουν τη μεσοεπιθετική γραμμή της και οι άνθρωποι της ομάδας έχουν ήδη ξεχωρίσει ορισμένες περιπτώσεις. 
Κοιτάει ιταλικές βιτρίνες η Λίβερπουλ
Σύμφωνα με δημοσιεύματα βρετανικών Μέσων άνθρωποι της Λίβερπουλ βρίσκονται στη Ιταλία προκειμένου να δουν αγώνες και να αποφασίσουν για ποιες περιπτώσεις θα κινηθούν το προσεχές καλοκαίρι. 
Τα περισσότερα βλέμματα έχουν πέσει πάνω στον Λεάντρο Παρέδες της Ρόμα. Ο κεντρικός μέσος έχει συμβόλαιο με τους Ρωμαίους έως και το 2019 οπότε η Λίβερπουλ θα πρέπει να καταβάλει γύρω στα 25 εκατομμύρια ευρώ προκειμένου να αποσπάσει την υπογραφή του. Είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα περίπτωση καθώς, αν και μόλις 22 ετών, έχει αγωνισθεί σε πολλές ομάδες και ως εκ τούτου θεωρείται αρκετά έμπειρος για την ηλικία του. Φέτος έχει καθιερωθεί στη βασική ενδεκάδα της ιταλικής ομάδας και δεν αποκλείεται να μπουν στο «κόλπο» της απόκτησής τους και άλλες ομάδες μαζί με την Λίβερπουλ. 

Η έτερη περίπτωση που εξετάζουν από κοντά οι «Reds» είναι αυτή του Ίβαν Πέρισιτς της Ίντερ. Ο επιθετικός μέσος πραγματοποιεί αρκετά καλή χρονιά, μια και έχει μοιράσει επτά ασίστ, ενώ έχει σκοράρει και εννέα τέρματα. Το συμβόλαιό του λήγει το 2020 και δεδομένου ότι διανύει τον 29ο χρόνο της ζωής του, δεν αποκλείεται να πάρει μεταγραφή στη Λίβερπουλ όσο ακόμα βρίσκεται σε καλή αγωνιστική-σωματική κατάσταση. Βέβαια ο Κροάτης δε θα φύγει με λιγότερα από 35 εκατομμύρια ευρώ. 

Σε γενικές γραμμές λοιπόν ακριβά...ψώνια σκέφτεται να κάνει ο Γιούργκεν Κλοπ από την ιταλική αγορά και οι δύο παραπάνω είναι πολύ ψηλά στη λίστα του. 

sport-fm.gr

Σχόλια