64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χάνει τη σεζόν ο Γιοβάνοβιτς - Πρώτη για Πάους στην ΑΕΛ

Την πρώτη τους προπόνηση υπό τις οδηγίες Αντρέ Πάους έκαναν σήμερα οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ. Παράλληλα χάνει το υπόλοιπο της σεζόν ο Γιοβάνοβιτς μετά τον τραυματισμό του στην Τούμπα. 
Χάνει τη σεζόν ο Γιοβάνοβιτς - Πρώτη για Πάους στην ΑΕΛ
Την προετοιμασία της για το πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης που θα κρίνει εν πολλοίς την παραμονή της στην κατηγορία.
Μάλιστα σε αυτό το παιχνίδι θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «βυσσινί» ο Ολλανδός Αντρέ Πάους που σήμερα προπόνησε για πρώτη φορά τη νέα του ομάδα στο προπονητικό κέντρο των Δέντρων. 

Στα θετικά για τον Πάους είναι πως επιστρέφουν και προπονήθηκαν κανονικά οι τιμωρημένοι την περασμένη αγωνιστική, Αγκάνοβιτς και Φάρκας. 

Από την άλλη πλευρά το αρνητικό είναι πως από την προπόνηση απουσίαζε ο Μπόρισλαβ Γιοβάνοβιτς ο οποίος αποχώρησε τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Όπως όλα δείχνουν ο αρχηγός της ΑΕΛ έχει υποστεί βαρύ διάστρεμμα κάτι που σημαίνει πως θα μείνει ένα μήνα εκτός αγωνιστικής δράσης και αυτόματα θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. 

Από το σημερινό ομαδικό πρόγραμμα απουσίαζε ο Νίκος Αναστασόπουλος που ταλαιπωρείται από ίωση ενώ ατομικό, καθώς βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας οι Ντοντό και Τικίτο. Μάλιστα ο βραζιλιάνος για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του, στο παιχνίδι με την Βέροια, έκανε ασκήσεις με μπάλα.

sport-fm.gr

Σχόλια