64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βουτυρίτσας: «Νίκη με τον Αστέρα σημαίνει παραμονή»

Την πεποίθησή του πως αν η ΑΕΛ νικήσει τον Αστέρα Τρίπολης στο παιχνίδι της Τετάρτης στο AEL FC Arena θα κλειδώσει 100% την παραμονή εξέφρασε ο υπηρεσιακός προπονητής των «βυσσινί» Θοδωρής Βουτυρίτσας 
Βουτυρίτσας: «Νίκη με τον Αστέρα σημαίνει παραμονή»
Ότι η νίκη στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο AEL FC Arena θα εξασφαλίσει 100% την παραμονή της ΑΕΛ στην κατηγορία, τόνισε ο υπηρεσιακός προπονητής της ομάδας Θοδωρής Βουτυρίτσας, μιλώντας στο ραδιόφωνο των «βυσσινί». 
Ο Θ. Βουτυρίτσας μίλησε για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ, όπου παρά το αρνητικό αποτέλεσμα έμεινε ευχαριστημένος από το ότι οι ποδοσφαιριστές του τα έδωσαν όλα, ενώ αναφέρθηκε και στον νέο προπονητή της ομάδας Αντρέ Πάους λέγοντας ότι είναι «σοβαρός προπονητής που απλά πρέπει να δέσει με την ομάδα»

Ακόμα δεν παρέλειψε να κάνει έκκληση στους φίλους της ΑΕΛ να αφήσουν πίσω τις διαφωνίες και να στηρίξουν με το χειροκρότημα την ομάδα, στα εναπομείναντα παιχνίδια. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θοδωρής Βουτυρίτσας: 

Για την παρουσία του στον πάγκο της ΑΕΛ: 

«Μετά από 30 χρόνια απουσίας από την ομάδα, άνοιξε η πόρτα μέσω της πρόσκλησης του Σάκη Τσιώλη να επανέλθω. Εκ των πραγμάτων, μετά τη φυγή του, έπρεπε να αναλάβω. Είπα στον κ. Κούγια ότι λείπω από το επαγγελματικό ποδόσφαιρο από το 1993. Φοβόμουν ότι άλλαξαν πολλά. Προσαρμόστηκα πολύ γρήγορα, Με βοήθησαν και τα παιδιά. Ανταποκριθήκαμε στο απόλυτο απέναντι στον ΠΑΟΚ, τον διαβάσαμε. Το 90% αυτών που είπα στα παιδιά να κάνουν, το έκαναν. Ήταν μια αξιοπρεπής παρουσία. Αν ήμασταν λίγο πιο τυχεροί, θα είχαμε πάρει αποτέλεσμα. Μας προβλημάτισε ο τραυματισμός του Γιοβάνοβιτς, αν δε είχε βγει στο ημίχρονο ίσως να ήταν αλλιώς. Όσοι αγωνίστηκαν έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Δεν είχαμε κενά όταν ανεβοκατεβαίναμε στο γήπεδο. Δεν περάστηκαν νέα στοιχεία με μένα στον πάγκο. Περάστηκαν τα αυτονόητα. Στο ημίχρονο τους είπα να παίξουν πιο ελεύθερα. Όλοι οι προπονητές έχουν κάποια ικανότητα, ο καθένας έχει τη δική του φιλοσοφία. Πρέπει να υπάρχει χημεία με τους ποδοσφαιριστές»

Για το παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης: 

«Επανέρχεται ο Φάρκας και ο Αγκάνοβιτς, δύσκολα ο Αναστασόπουλος και ο Γιοβάνοβιτς, που ίσως χάσει τη χρονιά. Ο Ντοντό άρχισε να ακουμπάει μπάλα. Μέχρι το τέλος πιστεύω πως θα αγωνιστεί. Ο Τικίτο δε νομίζω να προλάβει. Σε συνεργασία με το νέο προπονητή, θα συζητήσουμε, θα του πω ό,τι δω από τον τελευταίο αγώνα του Αστέρα με τον Παναιτωλικό. Αυτό που έχει σημασία είναι ότι εμείς έχουμε συνειδητοποιήσει πως αυτός ο αγώνας είναι τελικός. Αν τον κερδίσουμε, έχουμε σωθεί 100%». 

Για τον Αντρέ Πάους: 

«Ο Πάους είναι σοβαρός προπονητής. Έθεσε κάποιους όρους. Είναι ένας σοβαρός Ευρωπαίος επαγγελματίας τεχνικός. Πρέπει να «κολλήσει» με την ομάδα», ενώ ολοκλήρωσε λέγοντας: «Την ψυχολογία την έχουμε. Κάνω έκκληση στον κόσμο να αφήσει τις διαφωνίες που υπάρχουν, για όσα ματς απομένουν στο AEL FC ARENA. Τα παιδιά χρειάζονται το χειροκρότημα». 

sport-fm.gr

Σχόλια