64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Αναβολή λόγω έκρηξης στο Ντόρτμουντ-Μονακό! (vid)

Μία σειρά εκρήξεων κοντά στο πούλμαν της Ντόρτμουντ επέφερε τον ελαφρύ τραυματισμό του Μπάρτρα από θραύσματα και την αναβολή του προημιτελικού με τη Μονακό που θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη.
Αναβολή λόγω έκρηξης στο Ντόρτμουντ-Μονακό! (vid)
Απίστευτα είναι τα νέα που έρχονται από τη Γερμανία λίγο πριν τη σέντρα του αγώνα της Ντόρτμουντ με την Μονακό.

Σύμφωνα με πληροφορίες που έρχονται από την πλευρά των Βεστφαλών ένας εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο δρόμο, ενώ το πούλμαν της ομάδας βρισκόταν 10 χιλιόμετρα από το «Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ». Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες δεν έγινε μία έκρηξη, αλλά τρεις.
Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Μαρκ Μπάρτρα έχει τραυματιστεί από τα θραύσματα (οι πληροφορίες μιλάνε για επιφανειακά τραύματα) και έχει μεταφερθεί στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες. Ο τραυματισμός του Ισπανού είναι στο χέρι από τα σπασμένα τζάμια, που προκάλεσε η έκρηξη, ενώ όλοι οι συμπαίκτες του είναι σοκαρισμένοι από το περιστατικό. 
Προς το παρόν οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αν και η επικρατέστερη εκδοχή είναι πως η έκρηξη συνέβη σε δρόμο λίγα μέτρα μακριά από το ξενοδοχείο που είχε καταλύσει η αποστολή της Μπορούσια και ήταν τόσο ισχυρή που έσπασε τα τζάμια του λεωφορείου. Σύμφωνα με μία ανεπιβεβαίωτη ακόμα πληροφορία κάποιος εκρηκτικός μηχανισμός ήταν τοποθετημένος σε θάμνους και εξερράγη ακριβώς τη στιγμή που το λεωφορείο της Ντόρτμουντ περνούσε από εκεί.
Μετά από συνεννόηση των αξιωματούχων της ΟΥΕΦΑ με τους εκπροσώπους των δύο ομάδων, το ματς της Ντόρτμουντ με την Μονακό αναβλήθηκε και θα διεξαχθεί αύριο Τετάρτη στις 19:45.
Με νέα ενημέρωση στο Twitter, η Ντόρτμουντ ενημέρωσε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές της είναι ασφαλείς και τόνισε ότι η κατάσταση είναι ελεγχόμενη και στο στάδιο, ενώ η αστυνομία ζήτησε ψυχραιμία, τονίζοντας πως ο κόσμος θα πρέπει να αποφύγει τις φήμες και να περιμένει την επίσημη ανακοίνωση, 
Οι γερμανικές αρχές επιβεβαιώνουν την έκρηξη, ωστόσο δεν είναι ακόμα σε θέση να γνωρίζουν τι την προκάλεσε ούτε τι ακριβώς εξερράγη. Πάντως όλες οι πληροφορίες αναφέρουν πως όλοι οι παίκτες των Βεστφαλών είναι εκτός κινδύνου, ενώ το περιβάλλον του Μαρκ Μπάρτρα ξεκαθάρισε ότι ο Ισπανός αμυντικός είναι καλά στην υγεία του.

Σχόλια