64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παίρνουν τα «μέτρα» τους στον ΠΑΟΚ...

Στον ΠΑΟΚ έχουν αποφασίσει να κρατήσουν την ομάδα μακριά από όλη τη… φασαρία πριν από τον τελικό στο Πανθεσσαλικό Στάδιο κόντρα στην ΑΕΚ το βράδυ του Σαββάτου (06/05). 
Παίρνουν τα «μέτρα» τους στον ΠΑΟΚ...

Στο ποδοσφαιρικό τμήμα προσπαθούν να κλείσουν τα αφτιά τους και να μείνουν προσηλωμένοι στον στόχο της 6ης Μαίου, που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο… θόρυβος πέριξ της Τούμπας, είναι έντονος, με πολλά θέματα να «τρέχουν» και να απασχολούν τους παράγοντες της ομάδας, είτε αυτά έχουν να κάνουν με τα οργανωτικά του τελικού, είτε αφορούν τη δικαστική διαμάχη με τον Ολυμπιακό.

Οι ποδοσφαιριστές, όμως, οφείλουν να κοιτάξουν τη δουλειά τους στο γήπεδο εξ ου και η προτροπή του Βλάνταν Ίβιτς και των υπολοίπων μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος να κρατήσουν κλειστά τα αφτιά τους και να μείνουν μακριά από όλα αυτά.

Ένα θέμα που απασχολεί και τους ποδοσφαιριστές είναι π.χ. τα εισιτήρια για τον τελικό, άλλωστε και η πίεση φτάνει και στους ίδιους με πολλούς τρόπους, γι’ αυτό και η προτροπή είναι να μην ασχολούνται με αυτό το θέμα. Η ομάδα και το τιμ θα πάρει τον αριθμό εισιτηρίων που τους αναλογεί και το θέμα πρέπει να τελειώσει εκεί.


Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός αποφάσισε να φύγει η ομάδα από τη Θεσσαλονίκη σχεδόν δύο μέρες πριν από τον τελικό. Ετσι, μετά την προπόνηση της Πέμπτης η αποστολή, με όλους τους διαθέσιμους ποδοσφαιριστές, θα αναχωρήσει και θα καταλύσει σε ξενοδοχείο μακριά από την πόλη του Βόλου. Έτσι θα αποφευχθεί και η φασαρία που λογικά θα υπάρχει παραμονές του τελικού. 

gazzetta.gr

Σχόλια