64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χαμός στο Τορίνο - Περισσότεροι από 600 τραυματίες (pics/vids)

Το έλα να δεις έγινε στην πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περισσότεροι από 600 οπαδοί της Γιουβέντους τραυματίστηκαν. Οι δύο εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση. 
Χαμός στο Τορίνο - Περισσότεροι από 600 τραυματίες (pics/vids)
Το έλα να δεις έγινε στην πλατεία Σαν Κάρλο του Τορίνο, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως περισσότεροι από 600 οπαδοί της Γιουβέντους τραυματίστηκαν.
Οι δύο εξ αυτών είναι σε σοβαρή κατάσταση. 

Οι φίλη της Μεγάλης Κυρίας είχαν συγκεντρωθεί για να δουν όλοι μαζί σε μάτριξ τον τελικό του Champions League. Ωστόσο, κάποια πυροτεχνήματα που έπεσαν κοντά στο σημείο, σκόρπισαν τον πανικό. Οι Ιταλοί οπαδοί φοβήθηκαν πως ήταν ένα τρομοκρατικό χτύπημα και άρχισαν να τρέχουν πανικόβλητοι. Αποτέλεσμα αυτού ήταν να καταρρεύσουν ορισμένα προστατευτικά κυκλιδώματα αλλά και να πέσουν άνθρωποι στο έδαφος και να ποδοπατηθούν αλλά και να χτυπήσουν από σπασμένα μπουκάλια. 

Λίγο αργότερα κ μετά το τέλος του ματς, οι οπαδοί της Γιουβέντους δεν μπορούσαν να χωνέψουν την ήττα στον τελικό του Champions League από την Ρεάλ Μαδρίτης και τα έσπασαν όντας απογοητευμένοι, ενώ είχαν συμπλοκές με τις δυνάμεις της αστυνομίας. 

Οι τελευταίες πληροφορίες από την Ιταλία κάνουν λόγο για περισσότερους από 600 τραυματίες, με τους δύο εξ αυτών να είναι σε πολύ σοβαρή κατάσταση. 
inner

inner

inner

inner

inner





sport-fm.gr

Σχόλια