64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πρώτα ο Μυροφορίδης, μετά οι ανανεώσεις στον Απόλλωνα

Μία μία εξετάζουν τις υποθέσεις στον Απόλλωνα Σμύρνης. Προέχει η περίπτωση του Παύλου Μυροφορίδη και στη συνέχεια το ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ. Ποιοι παίκτες αποτελούν προτεραιότητα για να ανανεώσουν! 
Πρώτα ο Μυροφορίδης, μετά οι ανανεώσεις στον Απόλλωνα
Ο Απόλλων Σμύρνης επιστρέφει ως πρωταθλητής στην Σούπερ Λίγκα και ο σχεδιασμός της νέας περιόδου έχει ήδη ξεκινήσει.
Οι άνθρωποι της «κυανόλευκης» ΠΑΕ έχουν βάλει επί τάπητος όλα τα θέματα και αρχίζουν να τα εξετάζουν ένα ένα. 

Στόχος της «κυανόλευκης» διοίκησης και του τεχνικού τιμ είναι να δημιουργηθεί μια ανταγωνιστική ομάδα με έμπειρους ποδοσφαιριστές, η οποία όχι μόνο θα εξασφαλίσει σχετικά νωρίς την παραμονή της αλλά και θα καταφέρει να τερματίσει όσο το δυνατόν ψηλότερα. 

Προτεραιότητα στην Ελαφρά Ταξιαρχία αυτή τη στιγμή έχει το θέμα του Παύλου Μυροφορίδη. Η παραμονή του τεχνικού διευθυντή μοιάζει αρκετά πιθανή, σύμφωνα με όσα προκύπτουν από τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, ωστόσο μέχρι την Τετάρτη αναμένεται να υπάρξει και το τελικό ραντεβού στο οποίο θα γίνει γνωστό εάν θα συνεχίσει ή όχι. Πάντως, οι πιθανότητες γέρνουν υπέρ της παραμονής του Μυροφορίδη στον Απόλλωνα, την ώρα που έχει και πρόταση από τον Άρη. 

Όταν ολοκληρωθεί και το θέμα του τεχνικού διευθυντή, αναμένεται να ξεκινήσουν και οι συζητήσεις με τους ποδοσφαιριστές από το υπάρχον ρόστερ. Ο Άκης Μάντζιος έχει κάνει ήδη τις εισηγήσεις του προς τον Γιώργο Κασναφέρη αλλά και στη διοίκηση για το ποιους παίκτες επιθυμεί να παραμείνουν στην ομάδα και τη νέα σεζόν! 

Ο Γιώργος Δεληζήσης είναι ένας από τους ποδοσφαιριστές που θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στο ρόστερ, ενώ μεγάλες πιθανότητες συγκεντρώνει και ο Μιχάλης Κύργιας για back up. Οι πολύπειροι Γιώργος Ντάσιος, Κριστιάν Ομπόντο, Σεμπάστιαν Μπαρτολίνι είναι τρεις παίκτες με τους οποίους θα γίνουν συζητήσεις για να παραμείνουν στο ρόστερ, όπως και οι Σάββας Σιατραβάνης, Αντώνης Πετρόπουλος. Βέβαιη πρέπει να θεωρείται και η παραμονή του Διονύση Χιώτη, ο οποίος πιθανότατα θα αποτελέσει τον δεύτερο τερματοφύλακα στην επιστροφή του Απόλλωνα Σμύρνης στην Σούπερ Λίγκα. 

Όσον αφορά τα δύο άκρα της άμυνας, θα αποκτηθεί ένας παίκτης για τα δεξιά και ένας για τα αριστερά. Στο… δίλημμα μεταξύ των Βαλεριάνου και Χιντζίδη υπερτερεί ο πρώτος, στον οποίο πιθανότατα θα γίνει και πρόταση ανανέωσης. Στο δεξί άκρο, υπάρχει ο Πάνος με τον 27χρονος άσο να αποτελεί την δεύτερη λύση εφόσον παραμείνει, ενώ και ο Γιώργος Ντάσιος (με τον οποίο θα υπάρχει κουβέντα για ανανέωση) μπορεί να αγωνιστεί σε αυτή τη θέση. 

Υπενθυμίζεται πως έχουν ανανεώσει ήδη τα συμβόλαιά τους οι Εμάνουελ Κονέ (για δύο χρόνια) και Χρήστος Αλμπάνης (για τρία χρόνια), με την διοίκηση να επιβραβεύει τους δύο ποδοσφαιριστές για την εξαιρετική χρονιά που πραγματοποίησαν. Μάλιστα, για τον δεύτερο υπήρχε και ενδιαφέρουν από ομάδες της Σούπερ Λίγκας αλλά οι κυανόλευκοι θέλησαν με αυτή τους την κίνηση να ξεκόψουν τις ορέξεις τους! 

sport-fm.gr

Σχόλια