64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Φουλάρει για αντι-Γιόχανσον η ΑΕΚ

Το σοκ του τραυματισμού του Γιόχανσον μετατρέπει τη σκέψη της ΑΕΚ για την απόκτηση μέσου τον Ιανουάριο σε απόφαση. Πώς θα καλυφθεί το κενό εκ των έσω μέχρι τότε και τι γίνεται με Χολτσχάουζερ. 
Φουλάρει για αντι-Γιόχανσον η ΑΕΚ
Τα σοκ διαδέχονται το ένα το άλλο στην ΑΕΚ, αφού δεν πρόλαβε να χαρεί για την επάνοδο των Γιακουμάκη και Τσιγκρίνσκι και είδε μέσα σε λίγες εβδομάδες δύο υπερπολύτιμους παίκτες της να τίθενται νοκ άουτ για περίπου έξι μήνες με ρήξη πρόσθιου χιαστού.
Την κακοδαιμονία του Πέτρου Μάνταλου είχε χθες βράδυ ο Γιάκομπ Γιόχανσον, που είδε το γκολ του να στέλνει τη Σουηδία στο Μουντιάλ αποκλείοντας την Ιταλία, αλλά λογικά δεν θα μπορέσει να δώσει το «παρών» στα τελικά της Ρωσίας. 

Ο 27χρονος άσος θα επιστρέψει σήμερα στην Αθήνα και θα υποβληθεί άμεσα σε επέμβαση αποκατάστασης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να καλείται να βρει τις λύσεις εκ των έσω τουλάχιστον μέχρι το Δεκέμβριο. Είναι δεδομένο πως Σιμόες και Γαλανόπουλος θα επωμιστούν το μεγαλύτερο βάρος τις προσεχείς εβδομάδες, με τον Κονέ να μπαίνει σταδιακά στην εξίσωση και πιθανή τη χρησιμοποίηση του Τζανετόπουλου που έχει προϋπηρεσία στο συγκεκριμένο ρόλο. 

Πάντως η απόφαση για απόκτηση μέσου τον Ιανουάριο είναι ειλημμένη. Ούτως ή άλλως η ΑΕΚ έριχνε ματιές στην αγορά για να είναι προετοιμασμένη τόσο για το ενδεχόμενο πώλησης του Γιόχανσον το χειμώνα, όσο και για αυτό της αποχώρησής του το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιό του. Αν και αναμένεται να γίνει νέα επαφή με τον Γιόχανσον για επέκταση συνεργασίας, όπως είχε γίνει και με τους Λαμπρόπουλο και Μάνταλο μετά τους σοβαρούς τραυματισμούς τους, η «Ένωση» θα πάρει κεντρικό μέσο για να βγει πιο ομαλά το δεύτερο μισό της περιόδου. 

Στο μεταξύ, παραμένει «ζεστό» το ζήτημα της απόκτησης του Ράφαελ Χολτσχάουζερ, που δεν σχετίζεται με τις υποθέσεις Μάνταλου και Γιόχανσον, αλλά είναι ανεξάρτητη. Στην ΑΕΚ αναμένεται να ανοίξουν δίαυλο επικοινωνίας με τον Αυστριακό μέσο με τις δημιουργικές αρετές, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αούστρια.

sport-fm.gr

Σχόλια