64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Σε ένα ματς με λίγες φάσεις στα Χανιά, η τοπική ομάδα παραχώρησε "λευκή ισοπαλία" στον Ολυμπιακό Βόλου και συνέχισε αήττητη στον 8ο όμιλο που μετέχει και ο Παναθηναϊκός. Έχασαν πέναλτι οι γηπεδούχοι στο 61' με τον Κασμερίδη.

Τα Χανιά συνέχισαν αήττητα και μετά τη δεύτερη αγωνιστική στον 8ο όμιλο, παίρνοντας το βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου με 0-0.

Το ματς στην Κρήτη ήταν κακό με λίγες φάσεις, με μεγαλύτερη το πέναλτι που κέρδισαν οι γηπεδούχοι στο 60ο λεπτό αλλά δεν μπόρεσε να το μετατρέψει σε γκολ ο Κασμερίδης. Στο πρώτο ημίχρονο ο ρυθμός ήταν αργός και οι δύο ομάδες πρόσεχαν περισσότερο να μην δεχθούν γκολ και λιγότερο να πετύχουν κάποιο τέρμα.

Ο Ολυμπιακός Βόλου που προερχόταν από ήττα με 1-0 στην έδρα του από τον Παναθηναϊκό, ήθελε πάση θυσία τη νίκη που θα του επέτρεπε να έχει ελπίδες πρόκρισης, όμως δεν τα κατάφερε. Στο 37ο λεπτό, ο Θέος βρέθηκε σε θέση τετ α τετ με τον Σικαλιά ύστερα από μπαλιά 40 μέτρων, κατέβασε τη μπάλα, αλλά το σουτ δεν ήταν δυνατό και ο Σικαλιάς μπλόκαρε.

Στην επανάληψη είδαμε ένα καλύτερο αγώνα από άποψη φάσεων. Οι δύο ομάδες κυνήγησαν το γκολ και στο 61ο χάθηκε το πέναλτι από πλευράς Χανίων. Τελικά η "λευκή ισοπαλία" έμεινε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, με τα Χανιά να παραμένουν στην 1η θέση του 8ου ομίλου με 4 βαθμούς, και τον Ολυμπιακό Βόλου στην 3η με 1.

Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης (46' Κρητικός), Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος, Μαρτσάκης, Νύκταρης (46' Πάγκαλος)

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65' Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, Μέζα (55' Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46' Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος

Αναλυτικά η βαθμολογία του 8ου ομίλου
Χανιά 4

Παναθηναϊκός 3*

Ολυμπιακός Βόλου 1

Παναιτωλικός 0*

* Παναθηναϊκός και Παναιτωλικός έχουν έναν αγώνα λιγότερο.

contra.gr

Σχόλια