64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η προσοχή στρέφεται στον ΟΦΗ

Η προσοχή στρέφεται στον ΟΦΗ

Στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ για το κύπελλο Ελλάδος στρέφεται η προσοχή των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας της Skoda Ξάνθης, μετά τη νίκη 2-0 επί της Νίκης Βόλου.
Οι Ακρίτες ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Πέμπτης, όπου θέλουν μόνο τη νίκη. Την Τρίτη, όσοι αγωνίστηκαν στο ματς με τους Βολιώτες ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι προπονήθηκαν κανονικά.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση της ακριτικής ομάδας: «Με καλύτερη διάθεση μετά το 2-0 επί της Νίκης Βόλου, η SKODA ΞΑΝΘΗ συνέχισε τις προπονήσεις της στο αθλητικό κέντρο των Πηγαδίων. Το πρωινό της Τρίτης, το τεχνικό επιτελείο χώρισε τους ποδοσφαιριστές της ομάδας σε δύο γκρουπ. Το πρώτο το απάρτιζαν οι παίκτες που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα και αφορούσε ασκήσεις αποθεραπείας, ενώ το δεύτερο στο οποίο συμμετείχαν οι υπόλοιποι παίκτες έδωσε έμφαση σε τομείς της τακτικής. Περιθώρια για εφησυχασμό δεν υπάρχουν στην ξανθιώτικη ομάδα καθώς ακολουθεί μεθαύριο το παιχνίδι για το θεσμό του κυπέλλου στην Κρήτη, κόντρα στον ΟΦΗ».

novasports.gr

Σχόλια