64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Δέλλας

Ετοιμάζει αρκετές αλλαγές ο Δέλλας

Με αρκετές αλλαγές στο βασικό της σχήμα, θα παραταχθεί η ΑΕΚ στην αναμέτρηση με τον Ηρακλή Ψαχνών, για τη δεύτερη αγωνιστική του κυπέλλου Ελλάδος (19:30).
Ο Τραϊανός Δέλλας θέλει να ξεκουράσει ορισμένους παίκτες της ομάδας του, εν όψει του «μαραθωνίου» της Football League, ενώ παράλληλα θέλει να δει και σε τι κατάσταση βρίσκονται ορισμένοι παίκτες, οι οποίοι έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στα έως τώρα ματς της Ένωσης.

Η ΑΕΚ θέλει μόνο τη νίκη στο συγκεκριμένο ματς, μετά την ισοπαλία 0-0 με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, προκειμένου να κάνει το σημαντικό βήμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Συγκριτικά με το ματς κόντρα στον ΑΟ Χανίων, η ΑΕΚ αναμένεται να παραταχθεί με τουλάχιστον τέσσερις αλλαγές.

Συγκεκριμένα, η Ένωση αναμένεται να παραταχθεί με τον Ανέστη στην εστία και τους Σαρρή και Κολοβέτσιο στο κέντρο της άμυνας. Οι Πεταυράκης και Μπακάκης θα είναι οι δυο μπακ, ενώ οι Μάνταλος και Κορδέρο, θα αγωνιστούν στις θέσεις των αμυντικών μέσων. Οι Μπαρμπόσα, Ζόριτς και Πλατέλλας θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Αραβίδη στην κορυφή της επίθεσης.


novasports.gr

Σχόλια