64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σε ρυθμούς κυπέλλου η ΑΕΚ

Σε ρυθμούς κυπέλλου η ΑΕΚ

Στον αγώνα του κυπέλλου Ελλάδος με τον Ηρακλή Ψαχνών έχει στραμμένη την προσοχή της η ΑΕΚ, η οποία θέλει μόνο τη νίκη, έτσι ώστε να σφραγίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση.
Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν παράλληλα, να δώσουν συνέχεια στις καλές εμφανίσεις τους. Η Ένωση θα υποδεχτεί τον Ηρακλή Ψαχνών την Τρίτη στις 19:30.

Ο Τραϊανός Δέλλας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο βασικό σχήμα της ομάδας του, προκειμένου να δώσει ευκαιρίες και σε όσους έχουν λίγο χρόνο συμμετοχής, στα έως τώρα ματς της ΑΕΚ. Παράλληλα, ο Έλληνας τεχνικός θέλει να ξεκουράσει και ορισμένους παίκτες, εν όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος της Football League. Θέσεις στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Σαρρής, Γροντής, Ρόβας, Ζόριτς και Ντακόλ.

Χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει και ο Ιβάν Μπρέσεβιτς, ο οποίος έχει συμπεριληφθεί στην αποστολή, καθώς ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού, που αντιμετώπιζε. Ο Κροάτης επιθετικός δεν είναι ακόμα έτοιμος για να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα. Ο Δέλλας δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Λαμπρόπουλο, Ανάκογλου, Σοϊλέδη και Τσεβά, οι οποίοι έμειναν εκτός αποστολής.

novasports.gr

Σχόλια