64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Άρης Ακροποτάμου - Άρης 0-2

Υπό το βλέμμα περίπου 300 φίλων του, ο Άρης επικράτησε 2-0 του Άρη Ακροποτάμου στην Ελευθερούπολη κι επέστρεψε στις νίκες μετά την ήττα από την Δόξα Δράμας στο "Κ. Βικελίδης".

ο ντεμπούτο του Πάουλο Κάμπος στην τεχνική ηγεσία του Άρη άρχισε με τους καλύτερους οιωνούς, καθώς μετά από δύο αξιόλογες φάσεις, ο Δημήτρης Σουνάς άνοιξε το σκορ με κεφαλιά, έπειτα από σέντρα του Νίκου Ψυχογιού στο 23ο λεπτό.

Εν συνεχεία, πέραν μιας μεγάλης ευκαιρίας του Αντώνη Καπνίδη στο 31ο λεπτό (κεφαλιά που πέρασε άουτ), οι "κίτρινοι" δεν απείλησαν την εστία του Δημήτρη Κωνσταντάκου παρά τη διάθεση των Μάουρο Πόι και Δημήτρη Γκίνο.

Οι γηπεδούχοι, αντίθετα, έχασαν ευκαιρίες με τον Μιχάλη Δούμπλατζη στο φινάλε του πρώτου και στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου (δοκάρι), ενώ η -αυστηρή- αποβολή του Βάσκο Φερνάντες στο 69ο λεπτό μετέδωσε άγχος στο στρατόπεδο της ομάδας του Κάμπος.

Ο Άρης Ακροποτάμου άσκησε πίεση για το γκολ της ισοφάρισης, ωστόσο ο Άρης της Θεσσαλονίκης ήταν εκείνος που ξαναβρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα (στο 78' με τον Σουνά) και, παράλληλα, την πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο εφετινό πρωτάθλημα.

Άρης Ακροποτάμου: Κωνσταντάκος, Καμπερίδης, Σολακίδης (72' Πτηνόπουλος), Τσέπα, Σεφερίδης, Καραγιαννίδης, Προβατίδης, Παπαζούδης, Δούμπλατζης (66' Moνιός), Παπαδόπουλος, Αποστολίδης.

Άρης: Καρατζιοβαλής, Ψυχογιός, Φερνάντεζ, Λιόλιος, Παπαδόπουλος (71' Μαζουλουξής), Γκόλιας, Γκίνο, Πόι, Καπνίδης, Σουνάς (87' Λεμονής), Ατματσίδης (71' Προβατίδης).

contra.gr

Σχόλια