64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στα πόδια της!

Στα πόδια της!
Την πρόκριση στα πόδια της έχει πλέον η Μονακό του Λεονάρντο Ζαρντίμ που πέρασε με 1-0 από το Λεβερκούζεν κόντρα στη Μπάγερ για τον τρίτο όμιλο.

Οι Μονεγάσκοι παρέμειναν δεύτεροι ανεβαίνοντας στους 8 βαθμούς, ενώ εφόσον δεν ηττηθούν την τελευταία αγωνιστική από τη Ζενίτ στο Πριγκηπάτο, θα βρίσκονται στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Ήδη στον επόμενο γύρο η Λεβερκούζεν, που εξασφαλίζει την πρωτιά εάν έχει ίδιο ή καλύτερο αποτέλεσμα από τη Μονακό.
Οι «ασπιρίνες» είχαν την υπεροχή αλλά η Μονακό ήταν αυτή που βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα, μετρώντας 4 μόλις τελικές (έναντι 18 των Γερμανών) με μία εξ αυτών να βρίσκει εστία αλλά και... πλεκτό!
Δράστης ο Αργεντινός Οκάμπος, που δύο μόλις λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς, έβαλε ωραία την προβολή μετά τη σέντρα του Ντιράρ στο 72ο λεπτό για να γράψει το τελικό 0-1.
Η Μονακό διπλασίασε τις νίκες της στον όμιλο, με αμφότερες να έχουν σημειωθεί επί της Μπάγερ και μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0) ενώ οι δύο αυτές ήττες της ομάδας του Σμιντ είναι και οι μοναδικές των Γερμανών στον όμιλο.
Η βαθμολογία του 3ου ομίλου (5 ματς)
1) Μπάγερ Λεβερκούζεν 9 (7-4)
2) Μονακό 8 (2-1)
3) Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης 7 (4-4)
4) Μπενφίκα 4 (2-6)
Οι συνθέσεις των ομάδων
Μπάγερ Λεβερκούζεν (Σμιντ): Λένο, Σπάχιτς, Βέντελ, Οπράκ, Ντονάτι, Μπέντερ (76' Ρολφς), Καλχάνογλου, Κάστρο, Μπελαραμπί (77' Μπραντ), Σον (59' Ντρμιτς), Κίσλινγκ

Μονακό (Ζαρντίμ): Σούμπασιτς, Αμπντενούρ, Καρβάλιο, Έλντερσον, Ραγκί, Ντιράρ (83' Φαμπίνιο), Ζοάο Μουτίνιο, Μπακαγιόκο, Τουλαλάν, Μπερμπάτοφ (90' Τραορέ), Φερέιρα Καράσκο (70' Οκάμπους)

novasports.gr

Σχόλια