64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Για το «9 στα 9» η Νέα Ιωνία

Να διατηρήσει το απόλυτο θέλει αύριο (18:00) η Νέα Ιωνία κόντρα στην Αναγέννηση Άρτας 
Για το «9 στα 9» η Νέα Ιωνία
Αύριο πέφτει η αυλαία για την 5η αγωνιστική και ανοίγει για την 6η αγωνιστική της Α1 Γυναικών.
Στα Γιαννιτσά οι ουραγοί της βαθμολογίας Μέγας Αλέξανδρος και Πανόραμα ψάχνουν τους πρώτους τους βαθμούς στο πρωτάθλημα σε ένα πολύ σημαντικό ματς για την παραμονή στην κατηγορία. 

Στο ντέρμπι της ημέρας στην Νέα Ιωνία η γηπεδούχος ομάδα θα παίξει κόντρα στην Φέτα Ήπειρο Αναγέννηση Άρτας. Η Νέα Ιωνία έχει ένα εντυπωσιακό «8 στα 8» σε Ελλάδα και Ευρώπη και με νίκη κάνει αποφασιστικό βήμα για την κατάληψη της 1ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Η πρωταθλήτρια Ελλάδος έχει εξαιρετική παράδοση κόντρα στην αντίπαλο της με 7 νίκες στα τελευταία 8 εντός έδρας παιχνίδια. 

Η προπονήτρια της Νέας Ιωνίας Σοφία Ναϊσίδου, είπε: «Ο παράγοντας κούραση με προβληματίζει, αλλά η ομάδα έχει επιλογές και έχουμε καταφέρει να κάνουμε rotation στα τελευταία παιχνίδια. Επίσης είναι προτιμότερο να έχεις πολλά ματς, παρά να υπάρχει αγωνιστική απραξία, κάτι που θα συμβεί ότι θα έχουμε μόνο ματς στο ελληνικό πρωτάθλημα. Για εμάς όλα τα ματς έχουν τον απαιτούμενο σεβασμό και κίνδυνο. Η ομάδα της Άρτας είναι καλή και έμπειρη ομάδα. Έχουμε κάνει σημαντική δουλειά.
Απεχθάνομαι σαν άνθρωπος το αήττητο και τις αυτοκρατορίες. Δεν επιδιώκουμε το αήττητο. Και η Άρτα πέρσι ήταν αήττητη μέχρι τα πλέι οφ. Δεν είμαστε υπερόπτες, βλέπουμε με σοβαρότητα κάθε παιχνίδι
». 

ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (19/11/2014) 
Α1 Γυναικών (5η αγωνιστική) 
Γιαννιτσών 18:00, Μέγας Αλέξανδρος- HONDA Πανόραμα (Τζαφερόπουλος- Καζαντζίδης, Βλάχος) 

Α1 Γυναικών (6η αγωνιστική) 
Νέας Ιωνίας 18:00, ΟΦ Νέας Ιωνίας- Φέτα Ήπειρος Αναγέννηση Άρτας (Βήτας- Σκλαβενίτης, Κορρές) 


sport-fm.gr

Σχόλια