64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής

Σούπερ Λίγκα: Το πανόραμα της 9ης αγωνιστικής

«Διπλό» για τον ΠΑΟΚ στην Κρήτη- Νίκη για τον ΠΑΟ επί του Ατρόμητου - Άφησε βαθμούς ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη

Στους πέντε βαθμούς διεύρυνε το προβάδισμά του ο ΠΑΟΚ από τον δεύτερο Ολυμπιακό μετά την ολοκλήρωση της 9ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Δίκεφαλος του Βορρά πέτυχε ένα σπουδαίο διπλό στην Κρήτη κόντρα στον Εργοτέλη με τον Στέφανο Αθανασιάδη να βάζει την «υπογραφή» του στο τρίποντο με τα δύο γκολ που πέτυχε.


 Ολυμπιακός αντίθετα άφησε βαθμούς στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και πλέον περιμένει πώς και πώς τον αγώνα με τη Γιουβέντους για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Σκόνταψε και η τρίτη της βαθμολογίας Βέροια η οποία ήρθε ισόπαλη εντός έδρας με τον 14ο στη βαθμολογία Πανιώνιο ο οποίος πήρε έναν πολύτιμο βαθμό σε μια δύσκολη έδρα. Highlight το γκολ με ψαλιδάκι του Κάμπορα για την ομάδα της Ημαθίας.

Στην πέμπτη θέση εξακολουθεί να βρίσκεται η Καλλονή με έναν αγώνα λιγότερο καθώς σήμερα υποδέχεται τον Λεβαδειακό (16ος στη βαθμολογία).

Ο Παναθηναϊκός έδειξε να ξεπέρασε την ήττα από τον Ολυμπιακό στην προηγούμενη αγωνιστική και πέτυχε μια μεγάλη εντός έδρας νίκη επί του Ατρομήτου με 2-0 ο οποίος παρέμεινε στους 11 βαθμούς και την 8η θέση της βαθμολογίας.

Η Κέρκυρα έμεινε ισόπαλη 0-0 με αντίπαλο τη Νίκη Βόλου, σκορ που επαναλήφθηκε και στους αγώνες Πανθρακικός-ΟΦΗ και Πλατανιάς-ΠΑΣ Γιάννινα.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στον αγώνα Παναιτωλικός-Ξάνθη στον οποίο μπήκαν συνολικα επτά γκολ με τους γηπεδούχους να επικρατούν άνετα 5-2 των Ακριτών.



protothema.gr

Σχόλια