64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Κυανέρυθρη μάχη στην Ημαθία

Κυανέρυθρη μάχη στην Ημαθία

Από διαφορετική αφετηρία ξεκινούν Βέροια και Πανιώνιος, που συγκρούονται στην Ημαθία στις 17:15 (Novasports 1).

 Με μοναδικές ήττες αυτές από Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, η Βέροια φιγουράρει στην τρίτη θέση με 15 βαθμούς, μετρώντας 5 νίκες σε 7 παιχνίδια. Η ομάδα του Γκρανέρο, συνέχισε τις εντυπωσιακές της εμφανίσεις, περνώντας με 2-0 από το Παγκρήτιο απέναντι στον Εργοτέλη για το Κύπελλο την Τετάρτη. Στο δημοτικό στάδιο της Ημαθίας, έχει το απόλυτο με 4/4. Ο Ντουμίτρου επιστρέφει στην αποστολή για τη «βασίλισσα», ενώ μοναδικός απόντας λογίζεται ο Βούκιτς.

Η αποστολή:

Καντιμοίρης, Χίναρντ, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκεθ, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Άμεσα βαθμοί αναζητούνται στον Πανιώνιο, που μετρά 3 ήττες και μία ισοπαλία στα τελευταία 4 παιχνίδια, έχοντας δύο μόλις πόντους (7) περισσότερους από την επικίνδυνη ζώνη. Η ισοπαλία στο Φάληρο απέναντι στον Ολυμπιακό για το Κύπελλο, έδωσε ένεση ψυχολογίας στους παίκτες του Τερεζόπουλου, που μακριά από τη Νέα Σμύρνη δεν έχουν ακόμη βαθμό (0/3). Ο κόουτς των κυανέρυθρων δεν μπορεί να υπολογίζει στον Αριέλ Ιμπαγάσα που ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις στο γόνατο.

Η αποστολή:

Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνης, Μ. Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

Σε 14 ματς στη Βέροια, οι γηπεδούχοι μετρούν 6 νίκες έναντι 3 του Πανιωνίου, με 5 αγώνες να έχουν λήξει ισόπαλοι.

novasports.gr

Σχόλια