64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με την ευρωπαϊκή συνταγή

Με την ευρωπαϊκή συνταγή
Ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί στη Μαδρίτη με την ίδια φιλοσοφία, με την οποία έχει αγωνιστεί σε όλους τους έως τώρα εφετινούς ευρωπαϊκούς του αγώνες, την ίδια στιγμή που ο Μίτσελ καταστρώνει τα πλάνα του.
Ο Ισπανός τεχνικός δεν προτίθεται να προχωρήσει σε αλλαγές στο σχήμα, που θα παρατάξει στο ματς με την Ατλέτικο Μαδρίτης και θεωρεί, πως οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε θέση να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα από την Ισπανία.

Ένα θετικό αποτέλεσμα, θα βάλει τον Ολυμπιακό σε θέση οδηγού για την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης και άπαντες στο λιμάνι, θεωρούν πως το συγκεκριμένο ματς είναι το κρισιμότερο, στην εφετινή ευρωπαϊκή προσπάθεια της ομάδας. Σύμφωνα με τα έως τώρα πλάνα του Μίτσελ, ο Ολυμπιακός θα παραταχθεί με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Αμπιντάλ και Μποτία στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μαζουάκου και Ελαμπντελαουί θα είναι οι δυο μπακ, με τους Μιλιβόγεβιτς και Εντιγκά σε ρόλους αμυντικών μέσων. Οι Μανιάτης και Αφελάι θα αγωνιστούν σαν εσωτερικοί μέσοι, με τον Ντομίνγκες να αγωνίζεται πίσω από τον Μήτρογλου. Η προετοιμασία των «ερυθρολεύκων» για το ματς με τους «ροχιμπλάνκος» θα συνεχιστεί την Κυριακή, με νέα προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Ρέντη.

novasports

Σχόλια