64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ματς ειδικών καταστάσεων στο Περιστέρι

Ματς ειδικών καταστάσεων στο Περιστέρι
Αυλαία με ντέρμπι στο Περιστέρι για την 10η αγωνιστική της Σούπερλιγκ, με τον Ατρόμητο να υποδέχεται τον  Αστέρα Τρίπολης (19.30 LIVE SPORTS 24, Novasports 1). 
Οι γηπεδούχοι αγνοούν την νίκη εδώ και τέσσερις αγωνιστικές. Τελευταία φορά ήταν η νίκη επί του Ολυμπιακού. Έκτοτε έχουν δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Ο Σα Πίντο δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Μπρίτο και Κούρου που συνεχίζουν το ειδικό πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν και οι Μπάρκας, Θεολόγου, Εγκουέμ, Λημνιός και Παπασπύρος . 

Η αποστολή του Ατρόμητου: Τσέναμο, Γκορμπούνοφ, Νάστος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κοντοές, Κιβρακίδης, Δημούτσος, Μπάλλας, Γκαρσία, Ούμπιντες, Γεωργίου, Καραμάνος, Ναπολεόνι, Φάμπιο, Παπάζογλου, Τάτος, Αγκουαζί.
Ο Αστέρας θέλει να περάσει το πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο της Ευρώπης και στην Ελλάδα. Ο ΣτάικοςΒεργέτης είδε τους Κυριακόπουλο και Μούκαμ να τίθενται στη διάθεσή του, ενώ εκτός πλάνων έμειναν οι Γκόιαν και Μάσα .

Η αποστολή του Αστέρα: Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας, Μούκαμ και Μπαντιμπανγκά .
.pamesports.gr

Σχόλια