64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ο Δήμος δεν προσφεύγει στο ΣτΕ, αλλά...

Ο Δήμος δεν προσφεύγει στο ΣτΕ, αλλά...Την προηγούμενη Παρασκευή είχαν κυκλοφορήσει σενάρια και πληροφορίες, μέσω των τοπικών ιστοσελίδων ενημέρωσης της Νέας Φιλαδέλφειας, περί
προσφυγής στο ΣτΕ κατά του νέου άρθρου 42 του νέου Ρυθμιστικού Σχεδίου (άρα και της «Αγια-Σοφιάς») από μία ομάδα πολιτών. Μία είδηση που δεν επιβεβαιώθηκε από κανέναν, αλλά και δεν διαψεύστηκε. Το όλο ζήτημα φαίνεται πως προέκυψε λόγω μίας ημερομηνίας-κλειδί...

Η 14η Νοεμβρίου, δηλαδή η περασμένη Παρασκευή, ήταν η τελευταία ημέρα που μπορούσε κάποιος, είτε λέγεται δήμος είτε λέγεται απλός πολίτης, να στραφεί στο ΣτΕ και να καταθέσει προσφυγή κατά των διατάξεων του άρθρου 42 που περιλαμβάνει το γήπεδο της ΑΕΚ. Το «Goal» επικοινώνησε με ανθρώπους της δημοτικής αρχής και έμαθε πως ο δήμος Νέας Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνας δεν κατέθεσε κανένα έγγραφο προσφυγής στο ΣτΕ, ούτε κάλεσε ποτέ έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που θα αφορούσε το ενδεχόμενο άσκησης προσφυγής. Δεν είχε τεθεί καν τέτοιο ζήτημα, αφού η απόφαση του Αρη Βασιλόπουλου είναι να μην υπάρξει κι άλλη κόντρα με την ΑΕΚ.

Από την άλλη, όμως, ο δήμαρχος της πόλης και οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες συνεχίζουν να καθυστερούν σε εκνευριστικό βαθμό την έγκριση της υψομετρικής μελέτης. Μολονότι η Δικέφαλος ΑΕ προσκόμισε κι άλλα έγγραφα που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα, εντούτοις η απόφαση δεν έχει παρθεί, ούτε έχει επικοινωνήσει κάποιος από την πλευρά του δήμου με την τεχνική εταιρεία για να τους ζητήσει κάποια συνάντηση εκ του σύνεγγυς.

Μέσα σ' όλα αυτά, ένα ακόμα θέμα ξέσπασε χθες το βράδυ στην πόλη. Περί τις 7 μ.μ. ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις συγκεντρώθηκαν έξω από το δημαρχείο, περιπολικά έκαναν βόλτες στην πλατεία Πατριάρχου και στη διασταύρωση Δεκελείας και Φωκών. Αγνωστος είχε τηλεφωνήσει στο αστυνομικό τμήμα και είχε ενημερώσει τους αρμόδιους πως οι οργανωμένοι οπαδοί της ΑΕΚ είχαν προγραμματίσει συγκέντρωση και πορεία προς το δημαρχείο!

sentragoal

Σχόλια