64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει να «κλέψει» τον Βιερίνια από την Βόλφσμπουργκ ο ΠΑΟΚ

adelinho-vierinha-570
Τις εξελίξεις των συζητήσεων της Βόλφσμπουργκ και του Αντελίνο Βιερίνια, παρακολουθούν οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ που θέλουν πίσω στην Θεσσαλονίκη τον Πορτογάλο μέσο των «πράσινων» της Μπουντεσλίγκα...

Όπως αναφέρει η γερμανική ιστοσελίδα kicker.de », ο ΠΑΟΚ θέλει να... κλέψει τον Βιερίνια από τα χέρια της Βόλφσμπουργκ και να τον φέρει πάλι στην Τούμπα. Ο Πορτογάλος μπορεί να έχει αρκετό καιρό που έχει φύγει από τον ΠΑΟΚ, όμως στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στο στρατόπεδο των «ασπρόμαυρων» είναι ακόμη αγαπητός.
Στο δημοσίευμα τους οι Γερμανοί αναφέρουν πως σε κάθε περίοδο μετεγγραφών το όνομα του ΠΑΟΚ συνδέεται με αυτό του Βιερίνια. Οι άνθρωποι των πρωτοπόρων του ελληνικού πρωταθλήματος παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις, γύρω από την επικείμενη ανανέωση του Πορτογάλου με τους «λύκους» και στην περίπτωση που υπάρξει... εμπλοκή στις διαπραγματεύσεις θα σπεύσει ο ΠΑΟΚ να τον «κλέψει» μέσα από τα χέρια της Βόλφσμπουργκ.
Δεν τον αφήνει η Βόλφσμπουργκ
Το βέβαιο είναι πως ο γερμανικός σύλλογος θέλει να τον κρατήσει στην ομάδα. Ο τεχνικός των «λύκων», Ντίντερ Χέκινγκ, είχε δηλώσει μετά το ματς με την Στουτγκάρδη πως ο Βιερίνια είναι πολύ σημαντικός παίκτης για την ομάδα και πως όταν μπαίνει στο γήπεδο (χρησιμοποιείται συνήθως ως αλλαγή) βοηθάει πάρα πολύ τους «πράσινους». Συνεπώς, ο ΠΑΟΚ έχει λίγες ελπίδες να ντύσει ξανά στα «ασπρόμαυρα» τον Αντελίνο Βιερίνια.

koolnews.gr

Σχόλια