64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Γκάμπι: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μάλμε»

Γκάμπι: «Δεν πρέπει να υποτιμήσουμε τη Μάλμε»

Ο αρχηγός της Ατλέτικο Μαδρίτης, Γκάμπι, με δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου πριν το παιχνίδι με τους Σουηδούς για τον πρώτο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ τόνισε πώς η Ατλέτικο επιβάλλεται να μην υποτιμήσει και να σεβαστεί το σουηδικό κλαμπ.

Το 5-0 του «Βιθέντε Καλντερόν» είναι η πιο βαριά ήττα για τους «γαλάζιους» τα 44 τελευταία χρόνια στην Ευρώπη, με τους «ροχιμπλάνκος» να είναι σε θέση ισχύος αυτή τη στιγμή μαζί με τον Ολυμπιακό στο γκρουπ για το Τσάμπιονς Λιγκ. Μένει ένας γύρος ακόμη, όμως, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία και ο Γκάμπι σχολίασε στην τοποθέτησή του πώς η ομάδα του πρέπει να είναι προσεκτική στο «Swedbank Stadion».

Αναλυτικά η τοποθέτηση του 31χρονου παίκτη των Ισπανών: «Περιμένω να δω τη Μάλμε που αντιμετωπίσαμε στο πρώτο ημίχρονο του εντός έδρας αγώνα. Κι εκεί δημιουργήσαμε ευκαιρίες, όμως συναντήσαμε προβλήματα με την άμυνά τους. Στο δεύτερο δεν άντεξαν οι αντίπαλοί μας και πήραμε το πλεονέκτημα. Είναι δυνατή ομάδα και δεν πρέπει να την υποτιμήσουμε. Αν κερδίσουμε κάνουμε μεγάλο βήμα για την πρόκριση».

novasports.gr

Σχόλια