64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

"Βράζουν" σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με όσα έγιναν στην Τρίπολη!

`Βράζουν` σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ με όσα έγιναν στην Τρίπολη!
Τα... σφυρίγματα του διαιτητή Σπάθα στην αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ολυμπιακό εξόργισαν τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ, που βρίσκονται σε συζητήσεις με άλλες ομάδες για να υπάρξει αντίδραση.

Την αντίδραση των ανθρώπων τόσο του ΠΑΟΚ, όσο και του Παναθηναϊκού προκάλεσε η διαιτησία του Σπάθα στον αγώνα της Τρίπολης ανάμεσα στον τοπικό Αστέρα και τον Ολυμπιακό.

Στο "στρατόπεδο" των Θεσσαλονικέων, την αναμέτρηση της Τρίπολης παρακολούθησαν από κοινού ο πρόεδρος της ομάδας, Ιάκωβος Αγγελίδης με τον τεχνικό διευθυντή, Ζήση Βρύζα και-σύμφωνα με το ρεπορτάζ- τα «σφυρίγματα» του διαιτητή Σπάθα τους έκαναν έξαλλους

Ίδια εικόνα και από την πλευρά του Παναθηναϊκού, που μαζί με τον ΠΑΟΚ ετοιμάζονται να αντιδράσουν. Οι άνθρωποι των δυο ΠΑΕ ξεκίνησαν επαφές με ομάδες που πιστεύουν ότι έχουν διάθεση να κάνουν κινήσεις για το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου (Ξάνθη, Αστέρα Τρίπολης, Παναιτωλικό, Ατρόμητο και Νίκη Βόλου).

Σε πιο ακραίες αντιδράσεις κάποιοι έκαναν λόγο και για συντεταγμένη αποχώρηση ομάδων από το πρωτάθλημα. Μένει να δούμε αν θα υπάρξει κάτι το επίσημο…

newsit.gr

Σχόλια