64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Προς διαζύγιο με Τάτο!

Ο Ανδρέας ΤάτοςΗ συνεργασία του Ατρόμητου με τον Ανδρέα Τάτο είναι πολύ πιθανό πλέον να ολοκληρωθεί πριν την ώρα της.
Ο εν λόγω άσος αποκλείστηκε από την αποστολή των Περιστεριωτών για το σημερινό παιχνίδι, καθώς υπέπεσε στο ίδιο πειθαρχικό παράπτωμα δύο φορές μέσα στην εβδομάδα.

Ο μέσος των Περιστεριωτών έφτασε καθυστερημένος σε δύο προπονήσεις, γεγονός που έκανε έξαλλο τον Ρικάρντο Σα Πίντο. Ο Πορτογάλος προπονητής δεν σηκώνει κουβέντα σε θέματα πειθαρχίας και έχει ζητήσει από τη διοίκηση την αποπομπή του από τον σύλλογο. Πλέον, υπάρχει πρόβλημα συνύπαρξης, παρά το ότι ο Τάτος έδειχνε μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του, καθώς ο Σα Πίντο δεν είχε δει με καλό μάτι και το ότι έδειχνε ενοχλημένος με τον χρόνο συμμετοχής του.

Η αλήθεια πάντως είναι ότι και ο προπονητής (όπως φάνηκε σε αρκετά τετ α τετ που είχε μαζί του το προηγούμενο διάστημα για να τον... φτιάξει ψυχολογικά) και οι άνθρωποι της ομάδας πόνταραν πάρα πολλά στον πρώην άσο του Ολυμπιακού, περιμένοντας ότι θα γίνει ο ηγέτης, αλλά οι προσδοκίες τους δεν επιβεβαιώθηκαν. Ο Τάτος δεν έχει κατορθώσει να βρει τον εαυτό του και να δείξει τις πραγματικές του ικανότητες, παρά και την προ δύο μηνών αλλαγή στην τεχνική ηγεσία. Δεν είναι αδιάφορος, αλλά δεν του βγαίνει και τίποτα.

Οπως και να έχει, οι πληροφορίες αναφέρουν πως πλέον όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, με δεδομένο το ότι έχει τεθεί θέμα διαζυγίου. Μετά τον αγώνα με την Ξάνθη θα ξεκαθαρίσει το τοπίο με την υπόθεση του Τάτου, για τον οποίον το κλίμα είναι βαρύ. Η περίπτωση μίας τελευταίας ευκαιρίας δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες. Κατά τα άλλα, σκάουτερ της Γιουβέντους θα παρακολουθήσει τον αγώνα του Ατρόμητου με την Ξάνθη.

Προβλήµατα τελευταίας στιγµής
Πρόβληµα στο... παρά ένα προέκυψε στον Ατρόµητο µε τον βασικό και στα εννέα προηγούµενα µατς, Λουίτζι Τσενάµο, µε αποτέλεσµα να µην είναι σε θέση να υπερασπιστεί σήµερα την εστία. Ο Ιταλός κίπερ έµεινε εκτός 19άδας λόγω τενοντίτιδας και αφού είχε πρώτα τετ-α-τετ µε τον Ρικάρντο Σα Πίντο, ενηµερώνοντας ότι δεν νιώθει καλά και στα δοκάρια θα είναι ο Αντρέι Γκορµπούνοφ. Στην αποστολή, έπειτα από αρκετές εβδοµάδες, θα είναι ο Μπρίτο.

sentragoal.gr

Σχόλια