64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ερχεται ο φορ, σενάρια για Τζιμπούρ στην ΑΕΚ

Νέα σενάρια για επιστροφή του Τζιμπούρ προέκυψαν από την ΚύπροΘέμα χρόνου φαίνεται πως είναι η συμφωνία της ΑΕΚ με επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.
Οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντείνει τις προσπάθειές τους για την οριστικοποίηση της πρώτης μεγάλης μεταγραφής του Ιανουαρίου και θεωρούν ότι μέσα στον Δεκέμβρη θα έχουν πέσει οι υπογραφές.

Την ίδια ώρα, το όνομα του Ράφικ Τζιμπούρ επανέρχεται στο προσκήνιο. Πληροφορίες από την Κύπρο ανέφεραν ότι ο Αλγερινός φορ εξετάζει το ενδεχόμενο επαναπατρισμού του στην Ελλάδα από τώρα και όχι από το καλοκαίρι, όταν και λήγει το συμβόλαιό του με τον ΑΠΟΕΛ.

Σύμφωνα, μάλιστα, με όσα λέγονται στη μεγαλόνησο, μέσα στην εβδομάδα θα υπάρξουν νεότερα για πιθανή συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ και τον μάνατζερ του ποδοσφαιριστή.
Περιμένει την πρόταση της Ενωσης
Δεν έχουν περάσει παρά μόνο λίγες μέρες από τότε που ο μάνατζερ του Ροντρίγκο Πιμπάο επιβεβαίωσε πως ο πελάτης του ήταν ένας από τους λόγους που ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκανε το ταξίδι στη Βραζιλία. Χθες, ο Βραζιλιάνος επιθετικός έκανε λόγο για επικοινωνία του τεχνικού διευθυντή της ΑΕΚ με τον μάνατζέρ του.
«Ο τεχνικός διευθυντής της ΑΕΚ ήρθε στη Βραζιλία, είδε δυο παιχνίδια μου και στη συνέχεια ήρθε σε επαφή με τον μάνατζέρ μου. Δεν έχει γίνει τίποτα περισσότερο. Περιμένουμε να δούμε τα έγγραφα που θα κάνουν επίσημη την πρόταση της ΑΕΚ» τόνισε ο Πιμπάο στο σάιτ terra.com.br.

sentragoal.gr

Σχόλια