64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βασικός ο Διαμαντάκος στον Ολυμπιακό

Ο Δημήτρης Διαμαντάκος θα είναι η  αιχμή του δόρατος  της επίθεσης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι απέναντι στον ΠανθρακικόΟ Ολυμπιακός φιλοξενεί σήμερα το μεσημέρι (στις τρεις) τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη, σ' ένα παιχνίδι που η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα του Πειραιά, από τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι»
βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την κορυφή της βαθμολογίας. Τούτο άλλωστε επισήμανε με τις δηλώσεις που έκανε ο Μίτσελ και τα όσα υποστήριξε προχθές ο Ισπανός τεχνικός, μιλώντας στη Nova, φανερώνουν και τον τρόπο με τον οποίον προσεγγίζουν το ματς οι πρωταθλητές.

Ο 51χρονος κόουτς των Πειραιωτών αναμένεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με αρκετές αλλαγές και η πιο χαρακτηριστική έχει να κάνει με την κορυφή της επίθεσης. Ο Μίτσελ λοιπόν έχει αποφασίσει τη χρησιμοποίηση του Διαμαντάκου στο βασικό σχήμα των πρωταθλητών, αφήνοντας στον πάγκο τον Μήτρογλου. Ο τελευταίος δεν είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση και είναι προφανές ότι παρά τις ευκαιρίες που του έδωσε ο Μίτσελ δεν έχει καταφέρει ν' ανταποκριθεί στις απαιτήσεις.



Σε ό,τι αφορά λοιπόν την εντεκάδα με την οποία θα παραταχθεί στο σημερινό ματς ο Ολυμπιακός, όλα δείχνουν ότι θα είναι η εξής: Τερματοφύλακας ο Ρομπέρτο, στο δεξί άκρο της άμυνας ο Ελαμπντελαουί, στόπερ οι Μποτία, Αυλωνίτης και αριστερό μπακ θα παίξει ο Γιαννούλης. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα είναι ο Μιλιβόγεβιτς, ο Κασάμι και μπροστά τους σε ρόλο επιτελικού μέσου θα είναι ο Ντομίνγκες. Αφελάι (αριστερά) και Ντοσεβί (δεξιά) θα είναι στα δύο άκρα της επίθεσης και όπως προαναφέραμε σέντερ φορ θα είναι ο Διαμαντάκος.
Δίνει ανάσες ο Μίτσελ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού ανακοίνωσε μετά τη χθεσινή προπόνηση την αποστολή των «ερυθρόλευκων» για το σημερινό ματς με τον Πανθρακικό στο Καραϊσκάκη και ο Μίτσελ άφησε εκτός αρκετούς παίκτες. Ορισμένοι εξ αυτών όπως ο Μανιάτης, ο Αμπιντάλ και ο Μαζουάκου είχαν σηκώσει μεγάλο βάρος από τα συνεχόμενα ματς. Ο Μαζουάκου άλλωστε είχε και κάποιες μικροενοχλήσεις και δεν υπάρχει λόγος για να ρισκάρει ο Μίτσελ. Το ίδιο ισχύει και για τον Φορτούνη, που έμεινε εκτός λόγω μικροτραυματισμού, όπως και ο Δημήτρης Σιόβας, ο οποίος έχει ένα ελαφρύ τράβηγμα.

sentragoal.gr

Σχόλια