64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Παναθηναϊκός: Τρέμει την... κατάψυξη της Μόσχας και της βαθμολογίας

Παναθηναϊκός: Τρέμει την... κατάψυξη της Μόσχας και της βαθμολογίας
Αυτή τη στιγμή η θερμοκρασία στη Μόσχα είναι -7 βαθμοί Κελσίου κι όταν πέσει το φως της ημέρας θα φτάσει έως τους -10. Η... κατάψυξη είναι ο δεύτερος αντίπαλος που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός μετά τη Ντιναμό απόψε (6 μ.μ., Novasports 2, LIVE SPORTS 24).

Στόχος του αποκλεισμένου “τριφυλλιού” είναι να μην απειληθεί η ευρωπαϊκή του ιστορία, ν' αλλάξει τη φετινή εικόνα του στην Ευρώπη και να βελτιώσει τη θέση του στην κατάταξη της UEFA... Βέβαια και τα χρηματικά μπόνους για την ισοπαλία (100.000€) ή τη νίκη (200.000€) ενδιαφέρουν πολύ... 

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σήμερα στην 94η θέση της βαθμολογίας και αν δεν τα καταφέρει στα δύο παιχνίδια που απομένουν τότε θα ξεπεράσει την εκατοστή θέση... Και το “-100” τρομάζει πιο πολύ κι από τους -10 βαθμούς της Μόσχας. 
Οι Ζέκα, Ατζαγκούν, Καρέλης έμειναν στην Αθήνα κι ο Αναστασίου αναμένεται να χρησιμοποιήσει στο «Αρένα Κίμκι» ως ανασταλτικούς μέσους, τους Λαγό και Δώνη, αν ο Μέντες αγωνιστεί ως στόπερ κι έναν προωθημένο, πιθανότατα τον Μπεργκ.

Σχόλια