64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με Νάνο

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα είναι μέχρι το 2017 όπως φαίνεται ο Νάνο, αφού ήρθε σε συμφωνία επέκτασης του συμβολαίου του για έναν ακόμα χρόνο
Συμφωνία για νέο συμβόλαιο με Νάνο
Οι “πράσινοι” συνεχίζουν... αθόρυβα να δουλεύουν τη διαδικασία των αναπροσαρμογών και σε ό,τι αφορά την περίπτωση του Ισπανού μπακ, είναι ήδη πολύ προχωρημένη.
Συγκεκριμένα το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές φαίνεται πως είναι ήδη γεγονός, αφού ο παίκτης συμφώνησε για την ανανέωση της συνεργασίας τους ως το 2017 όπως αναφέρει το “Goal”.

Το υπάρχον συμβόλαιο άλλωστε του Νάνο λήγει το καλοκαίρι του 2016, ωστόσο υπήρξε ταύτιση απόψεων για την επιμήκυνση του για έναν ακόμα χρόνο, με τον παίκτη να έχει επίσης μία μικρή αύξηση αποδοχών και τις υπογραφές να αναμένονται το επόμενο διάστημα. 
Από εκεί και πέρα ο επόμενος που θα πάρει σειρά είναι ο Νίκος Καρέλης, με την πλευρά του οποίου έχουν ήδη γίνει σε εξαιρετικό κλίμα οι πρώτες συζητήσεις. Τις προσεχείς ημέρες ωστόσο αναμένεται και νέα επαφή με τον διεθνή επιθετικό για να τελειώσει το συγκεκριμένο ζήτημα και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο ως το 2018. 


gazzetta.gr 

Σχόλια