64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Με την εμπειρία και των δύο «αιωνίων»

Παρότι η διαφορά δυναμικής μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού μοιάζει τεράστια, κάθε ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον για τους φίλους των δύο «αιωνίων». 
Με την εμπειρία και των δύο «αιωνίων»
Το Gazzetta.gr συγκέντρωσε και σας παρουσιάζει όσους θα δώσουν το «παρών» στο σημερινό ραντεβού (16.00 στο κολυμβητήριο Αμαρουσίου) και έχουν παίξει και στις δύο ομάδες.
Πρώτοι στη λίστα φιγουράρουν οι προπονητές των δύο ομάδων Κώστας Λούδης και Θόδωρος Βλάχος αγωνίστηκαν αμφότεροι στον Ολυμπιακό, ενώ υπήρξαν και συμπαίκτες. Ο Βλάχος έπαιξε ελάχιστα στο Τριφύλλι, με αποτέλεσμα ελάχιστοι να τον θυμούνται με το πράσινο σκουφάκι, ενώ ο Λούδης στα τέλη της δεκαετίας του 90' άφησε το λιμάνι για να μετακομίσει στην Αθήνα.
Ο Άντρια Κομάντινα ήρθε στην Ελλάδα το 2006 προκειμένου να αγωνιστεί με τα ερυθρόλευκα. Ο Κροάτης, που πανηγύρισε πολλούς τίλτους με τον Ολυμπιακό, τα τελευταία χρόνια αγωνίζεται στο Τριφύλλι.
Ομοίως και ο Νικήτας Κόχειλας, έπαιξε για πολλά χρόνια στον Ολυμπιακό, μεταπήδησε στον Εθνικό και από εκεί στον Παναθηναϊκό.
Ο Αργύρης Θεοδωρόπουλος, σάρωσε τους τίτλους με τον Ολυμπιακό τη δεκαετία του 2000, για να μεταγραφεί στη συνέχεια στο Παλαιό Φάληρο. Ο επιδέξιος σουτέρ πλέον αγωνίζεται στον Παναθηναϊκό.
Ο Γιώργος Αφρουδάκης έπειτα από το πέρασμα που έκανε από Βουλιαγμένη και Πανιώνιο, το 2006 πήρε μεταγραφή στον Ολυμπιακό. Μαζί με τους Κόχειλα, Κομάντινα Θεοδωρόπουλο έφτασαν μάλιστα, στο φάιναλ φορ του Τσάμπιονς Λιγκ το 2007. Το επόμενο βήμα στην καριέρα του πρώτου σκόρερ στην ιστορία της Α1 ήταν στους Πράσινους.
Τελευταίος στη λίστα ο Παντελής Καλογεράκος. Ο νεαρός αμυντικός που βρέθηκε για χρόνια στις υποδομές του Ολυμπιακού πέρσι είχε δοθεί δανεικός από τον Ολυμπιακό στη Γλυφάδα, ενώ φέτος πήρε ελευθέρας και επέλεξε τον Παναθηναϊκό για να συνεχίσει την καριέρα του.


gazzetta.gr 

Σχόλια