64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η παράδοση της Νίκης

Η παράδοση της Νίκης

Μπορεί η τωρινή τους κατάσταση να φέρνει πιο ψηλά στη βαθμολογία τον ΠΑΣ Γιάννινα, ωστόσο η Νίκη Βόλου θα έχει την παράδοση με το μέρος της στο παιχνίδι που ξεκινά στις 17:15 (LIVE SPORTS 24, Novasports 4) στους Ζωσιμάδες.

 Οι Βολιώτες έχουν να επιδείξουν 6 έναντι μόλις δύο νικών των Γιαννιωτών, με ένα ματς να έχει τελειώσει ισόπαλο. Μάλιστα, η Νίκη έχει το προβάδισμα και σε όσα παιχνίδια έχουν πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με δύο νίκες έναντι μίας του ΠΑΣ (μία ισοπαλία).

Η ομάδα του Πετράκη, μετρά 10 βαθμούς ενώ είναι αήττητη (μία νίκη, δύο «Χ») στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές. Αήττητος είναι και στην έδρα του ο ΠΑΣ με τον ίδιο ακριβώς απολογισμό, ενώ το τρίποντο απέναντι στην ουραγό του πρωταθλήματος μοιάζει επιβεβλημένο.

Η Νίκη από την άλλη, φαίνεται να βρίσκει ρυθμό μετά το απογοητευτικό ξεκίνημα με τις πέντε ήττες (με δύσκολο πρόγραμμα). Η ομάδα του Τζαναβάρα, πήρε το πρώτο της τρίποντο πριν από τρεις αγωνιστικές επί του Πανθρακικού, ενώ η ισοπαλία με την Κέρκυρα την προηγούμενη εβδομάδα, της έδωσε τον τέταρτο πόντο της στη βαθμολογία. Εκτός έδρας ωστόσο, η ομάδα της Νέας Ιωνίας, έχει φύγει μέχρι τώρα με κατεβασμένο κεφάλι σε τέσσερα ματς.

novasports.gr

Σχόλια