64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό πλάνο

Συνάντηση... κορυφής σήμερα στον Παναθηναϊκό, τα λέει με Αναστασίου ο βόκολος, προκειμένου να καθορίσουν το μεταγραφικό πλάνο. 
Ξεκαθαρίζει το μεταγραφικό πλάνο
Καθοριστική είναι η σημερινή ημέρα για το μεταγραφικό πλάνο του Παναθηναϊκού, αφού το απόγευμα θα υπάρξει συνάντηση ανάμεσα στον νέο τεχνικό διευθυντή, Λεωνίδα Βόκολο και τον τεχνικό του τριφυλλιού, Γιάννη Αναστασίου, στην οποία θα παρθούν σημαντικές αποφάσεις. 

Όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», οι πρώτες σκέψεις που υπάρχουν είναι για την απόκτηση ενός επιθετικού κι ενός box to box μέσου. Βέβαια, δεν αποκλείεται να γίνουν κι άλλες κινήσεις, με τις θέσεις του στόπερ και του εξτρέμ να... παίζουν επίσης. Άλλωστε, είναι γνωστό εδώ και μερικές ημέρες πως έχει γίνει προσέγγιση και στον Μαυρία, για ενδεχόμενη επιστροφή του στον Παναθηναϊκό. 

Στην συνάντηση ενδέχεται να δώσουν το παρόν και οι Φύσσας, Αλαφούζος, ενώ τις επόμενες ημέρες θα ακολουθήσει ταξίδι του Βόκολου, με στόχο να κάνει μπαράζ επαφών με μεταγραφικούς στόχους του τριφυλλιού. Επίσης, πάντα υπάρχουν στην αντζέντα και οι ανανεώσεις, με τους Μπεργκ, Νάνο και Καρέλη να έχουν προτεραιότητα. 



Διάβασε περισσότερα στο: gazzetta.gr

Σχόλια