64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

«Ανάσα» για το Αμβούργο


«Ανάσα» για το Αμβούργο
Το Αμβούργο έστω και δύσκολα επικράτησε 2-0 της Βέρντερ Βρέμης στο ντέρμπι του βορρά για τη 12η αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα και πήρε βαθμολογική ανάσα εν όψει της συνέχειας.

Η ομάδα του Τσινμπάουερ αν και προερχόταν από ήττα από τη Βόλφσμπουργκ, κατάφερε να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών και να πανηγυρίσει την τρίτη της νίκη στο φετινό πρωτάθλημα. 

Οι γηπεδούχοι αν και μπήκαν καλύτερα στο παιχνίδι και δημιούργησαν ευκαιρίες για να ανοίξουν το σκορ, δεν μπορούσαν να βρουν δίχτυα. Τελικά, τη λύση έδωσε ο Ρούντνεβς έξι λεπτά πριν το φινάλε της αναμέτρησης, βάζοντας την ομάδα του μπροστά στο σκορ.

Η Βέρντερ προσπάθησε να αντιδράσει, παρά τις σημαντικές απουσίες που είχε, όμως στο 89' έμεινε με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής του Φριτζ με δεύτερη κίτρινη κάρτα και τα πράγματα έγιναν ακόμη πιο δύσκολα. 

Τελικά, όχι μόνο δεν απείλησε, αλλά στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων είδε το Αμβούργο να πετυχαίνει και δεύτερο τέρμα με το αυτογκόλ του Βολφ και να «κλειδώνει» τη νίκη. 

Με αυτό το «τρίποντο» το Αμβούργο ανέβηκε στη 15η θέση της Μπουντεσλίγκα με 12 βαθμούς, ενώ η Βέρντερ έμεινε στη 17η με δύο βαθμούς λιγότερους.

novasports.gr

Σχόλια