64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ενώνουν τις δυνάμεις τους

Ενώνουν τις δυνάμεις τους
Η Ρεάλ Μαδρίτης και η Microsoft υπέγραψαν μια συμφωνία-ορόσημο με στόχο τη ψηφιακή μεταμόρφωση του συλλόγου μέσω της τεχνολογίας.

Η συμμαχία αυτή, μέσω της οποίας η Microsoft γίνεται ο στρατηγικός τεχνολογικός συνεργάτης της Ρεάλ Μαδρίτης, θα φέρει επανάσταση στην εμπειρία των οπαδών των ομάδων, ειδικότερα μέσα από την παροχή ψηφιακών υπηρεσιών που θα είναι προσβάσιμες παντού, οποιαδήποτε στιγμή, σε μια σειρά από συσκευές (Η/Υ, ταμπλέτες, smartphones κτλ).

Η συμφωνία προβλέπει σε μια σειρά από διάφορες πρωτοβουλίες και τεχνολογικές εξελίξεις που θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες. Οι νέες τεχνολογικές προτάσεις, θα αξιοποιηθούν έτσι ώστε να καταστεί η Ρεάλ Μαδρίτης μία ποδοσφαιρική ομάδα που θα παρέχει μια ολοκληρωμένη και εκσυγχρονισμένη online εμπειρία στους οπαδούς της, ανοίγοντας έτσι το δρόμο για τη ψηφιακή μεταμόρφωση της αθλητικής βιομηχανίας ευρύτερα.

Ο πρόεδρος της Ρεάλ Μαδρίτης κ. Φλορεντίνο Πέρεθ και ο εταιρικός αντιπρόεδρος και πρόεδρος ανερχόμενων αγορών της Microsoft, κ. Ορλάντο Αγιάλα, ανακοίνωσαν τη στρατηγική αυτή συνεργασία σε μια εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο στάδιο Σαντιάγο Μπερναμπέου στη Μαδρίτη.

Στην εκδήλωση συμμετείχε και ο διευθύνων σύμβουλος της Microsoft κ. Σάτιαν Ναντέλα με βιντεοσκοπημένο μήνυμα. Το πρώτο βήμα για τη συνεργασία μεταξύ της Ρεάλ Μαδρίτης και της Microsoft θα είναι να δημιουργηθεί μια ψηφιακή πλατφόρμα που θα φέρει επανάσταση στον τρόπο με τον οποίο οι Madridistas θα μπορούν να ακολουθήσουν την ομάδα τους και να μοιραστούν με τους άλλους το πάθος τους για την Real.

Μέσα από κορυφαίες τεχνολογίες, οι υποστηρικτές της Ρεάλ Μαδρίτης θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε νέες εμπειρίες, περιεχόμενο και αποκλειστικές ψηφιακές υπηρεσίες, είτε βρίσκονται στο γήπεδο, είτε στο σπίτι ή οπουδήποτε αλλού.


Οι υποστηρικτές του συλλόγου θα είναι σε θέση να έχουν πρόσβαση σε εικόνα από το γήπεδο λίγο πριν, κατά τη διάρκεια και μετά από κάθε παιχνίδι, επιλέγοντας το περιεχόμενο που θέλουν να δουν, όταν το θέλουν και όπου θέλουν.

sentragoal

Σχόλια