64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Μπλεγμένος σε καρτέλ ναρκωτικών ο Αντριάνο

Ο πρώην διεθνής ποδοσφαιριστής της Βραζιλίας κατηγορείται για διασυνδέσεις με αρχηγό καρτέλ ναρκωτικών του Ρίο Ντε Τζανέιρο.
mplegmenos-se-kartel-narkwtikwn-o-antriano
Μπορεί ο ίδιος να σχεδιάζει την επιστροφή του στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο, όμως φαίνεται πως η αστυνομία του Ρίο Ντε Τζανέιρο έχει άλλα σχέδια.

Την ώρα που ο Αντριάνο διαπραγματεύεται την μεταγραφή του στη Χάβρη, ομάδα της Β' κατηγορίας στη Γαλλία, οι βραζιλιάνικες αρχές του απήγγειλαν κατηγορίες για διασυνδέσεις με καρτέλ ναρκωτικών. 

Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το 2008 ο πρώην διεθνής Βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής, είχε αγοράσει μία μηχανή η οποία δηλώθηκε στο όνομα της μητέρας διαβόητου αρχηγού καρτέλ ναρκωτικών. 

Η συγκεκριμένη μηχανή στη συνέχεια χρησιμοποιήθηκε για διακίνηση ναρκωτικών σε φαβέλες του Ρίο Ντε Τζανέιρο. Η ανάμειξη του Αντριάνο στην υπόθεση είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2010, όμως η αστυνομία του απήγγειλε τώρα κατηγορίες. Για την ώρα δεν έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης του 32χρονου, ο οποίος αναμένεται να φτάσει στη Βραζιλία τις επόμενες ώρες. Οι αρχές του έχουν ζητήσει να παραδώσει το διαβατήριό του. Αν κριθεί ένοχος κινδυνεύει ακόμη και με 15 χρόνια φυλάκιση. 



ΠΗΓΗ: bbc.com

Σχόλια