64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Η ευκαιρία του!

Τη νίκη με την οποία θα απομακρυνθεί στο +5 από τον Ολυμπιακό ψάχνει σήμερα ο ΠΑΟΚ, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Εργοτέλη. Την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του Ρατς.
Η ευκαιρία του!
Δεν θέλουν στον ΠΑΟΚ να αφήσουν ανεκμετάλλευτη την ευκαιρία που τους δίνεται, ύστερα τη χθεσινή γκέλα του Ολυμπιακού στην Τρίπολη, να απομακρυνθούν κι άλλο στον βαθμολογικό πίνακα της Σούπερ Λίγκας. 
Οι Θεσσαλονικείς φιλοξενούνται σήμερα από τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο Στάδιο και θέλουν τη νίκη με την οποία θα ξεφύγουν στο +5 από τους Πειραιώτες (15:00, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr). 

Ωστόσο, το έργο του «Δικεφάλου του Βορρά» δεν είναι εύκολο, αφού παραδοσιακά δυσκολεύεται να κερδίσει τους Ηρακλειώτες μέσα στην έδρα τους. 

Συγκεκριμένα, οι «ασπρόμαυροι» μετρούν τρεις νίκες, ισάριθμες ισοπαλίες και δύο ήττες επί κρητικού εδάφους. Παράλληλα, μπορεί να αποδειχθεί κριτήριο και η απουσία του Ρατς από τη σημερινή αναμέτρηση, καθώς ο Ρουμάνος μπακ-χαφ δημιουργεί τις προϋποθέσεις για να σκοράρει ο ΠΑΟΚ. 

Αν και ο διεθνής άσος ταξίδεψε με την αποστολή για το Ηράκλειο, η συμμετοχή του κρίνεται αμφίβολη και ο Άγγελος Αναστασιάδης θα αποφασίσει την τελευταία στιγμή αν θα τον χρησιμοποιήσει. 

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να αγωνιστεί με τον Γλύκο κάτω από τα δοκάρια, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Κίτσιου, Βίτορ, Κατσικά και Σπυρόπουλο (αν τελικά δεν παίξει ο Ρατς). 

Στον άξονα θα είναι ο Τζιόλης, με τον Τζανδάρη και τον Κάτσε εσωτερικούς μέσους. Την τριπλέτα τη επίθεσης θα αποτελέσουν οι Παπαδόπουλος, Μακ και Αθανασιάδης. 

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ιτάνζ, Τζαβέλλας, Μάρτενς, Μαντούρο, Κωνσταντινίδης, Σαλπιγγίδης, Κουλούρης, Περέιρα και Γκολάσα. Εκτός έμεινε ο Σκόνδρας για προληπτικούς λόγους.

sport-fm.gr

Σχόλια