64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Βίντεο: Ά(υ)στρ(ι)αψε και βρόντηξε η Βραζιλία!

Βίντεο: Ά(υ)στρ(ι)αψε και βρόντηξε η Βραζιλία!

Η ποδοσφαιρική ζωή για την Βραζιλία δεν σταμάτησε στο Παγκόσμιο Κύπελλο που φιλοξένησε, αλλά συνεχίζεται, καθώς η «σελεσάο» δείχνει να συνέρχεται
από το σοκ που υπέστη (σ.σ. ταπεινωτική ήττα με 7-1 από τους Γερμανούς) και να θυμίζει λίγη από τη «μαγεία» των περασμένων ετών.

Η ομάδα του Κάρλος Ντούνγκα επιβλήθηκε με 2-1 της Αυστρίας στο «Ερνστ Χάπελ», με λυτρωτή τον Ρομπέρτο Φιρμίνιο, ο οποίος με ασύλληπτο σουτ υπέγραψε τη νίκη της «χώρας του καφέ» στο 83’.

Νωρίτερα, ο Νταβίντ Λουίζ με κεφαλιά (64') είχε ανοίξει το σκορ, ενώ ο Ντράγκοβιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι (75') ισοφάρισε προσωρινά  για τους Αυστριακούς.

Οι συνθέσεις

Aυστρία: Αλμερ (46’ Οζκάν), Ντράγκοβιτς, Χιντερέγκερ, Φουκς, Ιλσάνκερ, Αρναούτοβιτς (77’ Ούλμερ), Κάβλακ, Οκότι (53’ Σάμπιτζερ), Γιουνούζοβιτς (71’ Βάιμαν), Χάρνικ (88' Πρεντλ), Κλάιν

Βραζιλία: Ντιέγκο Άλβες, Ντανίλο, Μιράντα (27’ Τιάγκο Σίλβα) Νταβίντ Λουίζ, Φελίπε Λουίζ, Φερναντίνιο (82’ Κασεμίρο), Λουίζ Αντριάνο (62’ Φιρμίνιο), Νεϊμάρ (92' Μαρκίνιος), Όσκαρ (75’ Φρεντ), Λουίζ Γκουστάβο, Γουίλιαν (62’ Ντάγκλας Κόστα)


filathlos.gr

Σχόλια