64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Νέο συμβόλαιο για Γουόλκοτ



Την επέκταση του συμβολαίου του Γουόλκοτ σκέφτονται στην Άρσεναλ και ο Βενγκέρ φαίνεται να επιβεβαιώνει τις φήμες δηλώνοντας την πίστη του στον νεαρό παίκτη.

H Άρσεναλ ξεκινάει συζητήσεις με τον Θίο Γουόλκοτ για να υπογράψει νέο συμβόλαιο με την ομάδα των «Κανονιέρηδων». Ο Γουόλκοτ μόλις επέστρεψε από τον πολύ σοβαρό τραυματισμό του, μετά από απουσία 
10 μηνών, και φαίνεται ότι η Άρσεναλ και ο Βενγκέρ πιστέυουν ιδιαίτερα στις ικανότητες του νεαρού επιθετικού. Ο παίκτης που δεν έχει σταθεί ιδιαίτερα τυχερός στην καριέρα του μπαίνει στην τελευταία χρονιά του συμβολαίου του και η Άρσεναλ δεν δείχνει διατεθειμένη να τον χάσει. Για αυτό και τον κάλεσαν να συζητήσουν την επέκταση του. Η επιβεβαίωση ήρθε από τον ίδιο τον Βενγκέρ που δήλωσε για τον παίκτη του :

« Αρχίσαμε συζητήσεις. Από εδώ και πέρα αρχίζουν οι καλές του χρονιές γιατί είναι 25 χρονών όποτε ελπίζουμε να βγούμε κερδισμένοι από αυτό.

Είναι μοναδικός παίκτης, ένας παίκτης που είναι εδώ πολύ καιρό και μας δίνει το κάτι διαφορετικό. Ήταν δύσκολες οι προηγούμενες σεζόν. Να τον έχουμε κοντά μας μόνο κερδός μπορεί να είναι για εμένα». -

sigmalive.com

Σχόλια