64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ψάχνοντας τη... Νίκη

Ψάχνοντας τη... Νίκη

Οι τρεις βαθμοί είναι το ζητούμενο για Νίκη Βόλου και Κέρκυρα, που κοντράρονται στο Πανθεσσαλικό στις 17:15 (LIVE SPORTS 24, Νοvasports 4). 

Η ομάδα του Παναγιώτη Τζαναβάρα είναι τελευταία στη βαθμολογία με 3 βαθμούς, έχοντας μόλις μια νίκη σε επτά ματς. Οι βαθμοί αναζητούνται σε κάθε παιχνίδι, με το κάζο της αναβολής του ματς Κυπέλλου με τη Ζάκυνθο (λόγω αδυναμίας πληρωμής των διαιτητών) να είναι ακόμα νωπό. Στα τρία παιχνίδια που έχει δώσει στο Βόλο η Νίκη, μετρά και το μοναδικό της τρίποντο. Μοναδικός απόντας για την ομάδα της Νέας Ιωνίας, ο Ροτζέριο που έχει τεθεί εκτός δράσης για δέκα περίπου μέρες.

Η αποστολή:

Ταΐρης, Ταμπάκης, Τζιώρας, Σκούρτης, Μαρινάκης, Ίβενς, Λάουξ, Καρασαλίδης, Τσουκάνης, Αργύρης, Σταμπολζίεφ, Μαχλελής, Παπουτσογιαννόπουλος, Μουζακίτης, Γιαννιτσάνης, Κυζιρίδης, Κοτσαρίδης, Κορέτα, Νικλητσιώτης.

Παρά την καλή εκκίνηση που τη βρίσκει με 10 βαθμούς στην 7η θέση, η Κέρκυρα έχει γνωρίσει δύο συνεχόμενες ήττες και ψάχνει τον τρόπο για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Ο Μιχάλης Γρηγορίου, δεν θα έχει στη διάθεσή του τους Ναγιάρ, Μπεν Σαμπάτ και Καϊκούτ, με την αποστολή να είναι η εξής:

Σέτκους, Κουτζαβασίλης, Μαραγκός, Κόντος, Γεωργακόπουλος, Καρντόζο, Ζορμπάς, Κανακούδης, Κρητικός, Ντιόγκο, Χαβίτο, Μαρκόφσκι, Ρόχας, Γκόμες, Βενέτης, Ομπράντοβιτς, Ανδρεόπουλος, Ντιμιτρόφσκι.

Σχετική ισορροπία υπάρχει ανάμεσα στις δύο ομάδες στους αγώνες που γίνονται στη Μαγνησία, με τους Βολιώτες να έχουν δύο νίκες, την Κέρκυρα μία ενώ δύο παιχνίδια έχουν τελειώσει ισόπαλα

novasports.gr

Σχόλια