64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Ξεκαθαρίζει του Παπαγιαννόπουλου

Ξεκαθαρίζει του Παπαγιαννόπουλου

Εντός των επομένων ημερών αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά το αν θα κινηθεί τελικά ο ΠΑΟΚ για την απόκτηση του Σωτήρη Παπαγιαννόπουλου, ο οποίος δοκιμάζεται από τον Άγγελο Αναστασιάδη.

Ο ομογενής παίκτης προσπαθεί να πείσει την τεχνική ηγεσία των «ασπρόμαυρων», πως αξίζει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας, εν όψει της συνέχειας της εφετινής σεζόν. Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός έδειξε κάποια καλά στοιχεία στις έως τώρα προπονήσεις του «Δικέφαλου» του Βορρά, όμως ο Αναστασιάδης δεν έχει σχηματίσει ακόμα ξεκάθαρη άποψη, για την αγωνιστική του αξία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Παπαγιαννόπουλος είναι αρκετά καλός τεχνικά, για το ύψος του (1,90 μ.), ενώ έχει έφεση στο ψηλό παιχνίδι. Αυτό που φαίνεται να προβληματίζει τους ιθύνοντες του ΠΑΟΚ είναι το γεγονός, πως ο ομογενής παίκτης, δε φαίνεται να είναι σε θέση να κάνει τη διαφορά στην αμυντική γραμμή της ομάδας, το προσεχές χρονικό διάστημα. Ο Παπαγιαννόπουλος έμεινε ελεύθερος από την Ασιρίσκα, με την οποία αγωνίστηκε την περσινή σεζόν, σε 30 αναμετρήσεις.

novasports

Σχόλια