64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Τους κρατάει... ζεστούς ο Κάμπος

Σανιά (δεξιά) και Ν΄Λουντούλου είναι υποχρεωμένοι να παρακολουθούν από τη κερκίδα τις προσπάθειες των συμπαικτών τους

Είναι ξεκάθαρο, από τις πρώτες κινήσεις του στην τεχνική ηγεσία του Αρη, ότι ο Πάουλο Κάμπος προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες και να βελτιώσει το κλίμα στην ομάδα του.
Εκτός από τους ποδοσφαιριστές που υπάρχουν στο ρόστερ , ο Βραζιλιάνος τεχνικός ρίχνει ιδιαίτερο βάρος και στην προσπάθεια να κρατήσει «ζεστούς» τους Σίντι Σανιά και Γκάελ Ν'Λουντούλου, οι οποίοι θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στα επίσημα παιχνίδια του Αρη την 1η Ιανουαρίου.

Στα πλαίσια αυτά εντάσσεται και το τετ α τετ που είχε ο προπονητής των «κιτρίνων» με τον Σενεγαλέζο μέσο και τον Γάλλο επιθετικό. Στη συνάντηση αυτή ο Πάουλο Κάμπος τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι θα πρέπει να αισθάνονται μέλη της ομάδας παρά το γεγονός ότι δεν μπορούν να αγωνιστούν άμεσα, ενώ τους επανέλαβε αρκετές φορές πόσο πολύ τους υπολογίζει και πόσο σημαντικούς τους θεωρεί για τα αγωνιστικά του πλάνα.

Χαρακτηριστικό είναι, επίσης, το γεγονός, ότι και στα οικογενειακά διπλά που πραγματοποιούνται λίγο πριν το τέλος των προπονήσεων, ο Βραζιλιάνος τεχνικός χρησιμοποιεί ουκ ολίγες φορές τους Σανιά και Ν'Λουντούλου με τους «βασικούς», προκειμένου να προσαρμόζονται εμπράκτως στη φιλοσοφία που θέλει να περάσει στον Αρη. Σε ό,τι αφορά στην περίπτωση του Ντενίζ Κογνού, τα πράγματα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Ο 19χρονος Γκανέζος επιθετικός βρίσκεται εδώ και λίγες μέρες στο Μακροχώρι, ενώ θα υπάρξει συνάντηση (πιθανότατα την Τετάρτη) του εκπροσώπου του με τον Γιώργο Γαλανό. Ο υπεύθυνος του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ξεκαθαρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, στον μάνατζερ ότι ο Αρης θέλει τον ποδοσφαιριστή και ότι αυτός θα πρέπει να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

Ευθύνες και πείσμα
Οι ποδοσφαιριστές του Αρη έχουν αντιληφθεί ότι φέρουν και οι ίδιοι μεγάλη ευθύνη για την άσχημη πορεία της ομάδας τους, που την έφερε σε απόσταση τεσσάρων βαθμών από την κορυφή της βαθμολογίας. Αυτό φαίνεται τόσο από τον τρόπο που αντέδρασαν στην ομιλία του Πάουλο Κάμπος, όσο και από το διαφορετικό πρόσωπο που δείχνουν στις προπονήσεις, αλλά και τις κατ' ιδίαν συζητήσεις τους. Αυτό, βέβαια, που απαιτείται είναι να το αποδείξουν και με την απόδοσή τους στον αγωνιστικό χώρο, αρχής γενομένης από το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον Αρη Ακροποτάμου. Η αποστολή θα αναχωρήσει σήμερα για την Καβάλα, ενώ οριστικά νοκ άουτ τέθηκαν οι Μιχάλης Γιαννίτσης και Ηλίας Σταυρόπουλος.

sentragoal.gr

Σχόλια