64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Θέλει μεταγραφικές... βόμβες ο Μελισσανίδης

Για παίκτες που θα κάνουν την διαφορά ψάχνει η ΑΕΚ, μετά και την εντολή του Μελισσανίδη για μεταγραφές που θα ταράξουν τα νερά. 
Θέλει μεταγραφικές... βόμβες ο Μελισσανίδης
Σημαντική ενίσχυση, με παίκτες που θα βοηθήσουν αγωνιστικά, αλλά θα κάνουν... γκελ και στον κόσμο, έχει στο πλάνο της η ΑΕΚ.
Ο Γενάρης πλησιάζει και όπως αναφέρει η εφημερίδα «SportDay», οι άνθρωποι που ασχολούνται με αυτό το μεταγραφικό σχεδιασμό έχουν πάρει ξεκάθαρη εντολή από τον «Τίγρη» για τρεις μεταγραφές που θα κάνουν την διαφορά. 

Βέβαια, ακόμα δεν έχει γίνει ξεκάθαρο, αν μιλάμε για κινήσεις που θα ολοκληρωθούν από τώρα ή αν θα υπάρξουν συμφωνίες από τον χειμώνα, με ποδοσφαιριστές που θα ενισχύσουν την ομάδα από του χρόνου, όπως δηλαδή, έγινε σε μεγάλο βαθμό και πέρσι. Το σίγουρο είναι, πάντως, πως όλοι δουλεύουν κάτω από άκρα μυστικότητα, προκειμένου να αποφευχθούν τα σενάρια και η ενδεχόμενη... χρέωση αποτυχίας. 

Στο αγωνιστικό, ο Τραϊανός Δέλλας ψάχνει τους αντικαταστάτες των Μπαρμπόσα και Μάνταλου, οι οποίοι είναι αμφίβολοι. Αμφότεροι κάνουν αγώνα δρόμου για να προλάβουν, με τις πιθανότητες να είναι μοιρασμένες. Στις προπονήσεις της Ένωσης, πάντως, γίνονται δοκιμές, με τους Ζόριτς και Πλατέλλα να χρησιμοποιούνται αντί του Πορτογάλλου, ενώ την θέση του Έλληνα μεσοεπιιθετικού αναμένεται να πάρει ο Ντακόλ, αν τελικά ο Μάνταλος δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει στο ματς με την Παναχαϊκή.



SportDay

Σχόλια