64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Στην Ιταλία για προπονήσεις ο Πουλίδο που ετοιμάζεται πυρετωδώς για Ολυμπιακό

Μίνι προετοιμασία ενόψει Γενάρη ξεκίνησε ο 23χρονος φορ
Pulido
Τη σιγουριά ότι από τον προσεχή Γενάρη θα φορά τη φανέλα του Ολυμπιακού εκφράζει τις τελευταίες ώρες ο Άλαν Πουλίδο.

Η επίμαχη ανάρτηση που έκανε χτες στο instagram, με την οποία ουσιαστικά ανακοίνωσε ότι έμεινε ελεύθερος, είχε σαν συνέχεια την άφιξη του στην Ιταλία, όπου σύμφωνα με τη sportday ο Μεξικανός άσος θα κάνει ατομικές προπονήσεις με πρόγραμμα που έχουν εκπονήσει οι Πειραιώτες για να διατηρείται σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση, ενόψει της προσεχούς μεταγραφικής σεζόν.

Το χρονικό του ταξιδιού του 23χρονου φορ είχε ως εξής: Όπως αναφέραμε χθες ο Πουλίδο ανέβασε μία φωτογραφία στον λογαριασμό του στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, όπου εμφανίζεται σε αεροδρόμιο του Μεξικό με τρεις βαλίτσες, να κάνει το σήμα της νίκης και έγραψε: «Έτοιμος να… πιάσω το όνειρό μου με νέο προορισμό. Ευχαριστώ τον Θεό για όλα».

Ο Μεξικανός επιθετικός συναντήθηκε με ανθρώπους της Ομοσπονδίας της χώρας και παρά το γεγονός ότι δεν υπήρξε επίσημη ενημέρωση, ο ίδιος ισχυρίζεται ότι έλαβε κάποια διαβεβαίωση από τους Μεξικανούς αρμόδιους, ότι η απολευθέρωση του από την Τίγκρες είναι ζήτημα χρόνου.

Πλέον ο  23χρονος φορ, φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τους Πειραιώτες, και το μόνο που απομένει έναι να ξεπεραστεί και τυπικά η διαμάχη με τον λατινοαμερικάνικο σύλλογο, η οποία παρουσιάζει συμβόλαιο σε ισχύ με τον ποδοσφαιριστη.

Η πλευρά του παίκτη εκτιμά ότι το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει οριστικά μέσα στο πρώτο δεκαπανθήμερο του Δεκεμβρίου, όμως ακόμα και αν δεν γίνει αυτό και η ομοσπονδία δικαιώσει την Τίγκρες, οι δικηγόροι του Μεξικανού είναι έτοιμοι να προσφύγουν στο CAS θεωρώντας βέβειο ότι το ανώτατο δικαιοδοτικό όργανο θα τους δικαιώσει.

Από τη στιγμή που το CAS θα ανάψει το “πράσινο φως” την επομένη κι όλας μέρα ο Πουλίδο θα βρεθεί στην Αθήνα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο και να μπει στο αγωνιστικό πρόγραμμα των Πειραιωτών.

ienimerosi.gr

Σχόλια