64 χρόνια από τη θυσία του Ευαγόρα Παλληκαρίδη

Πάντα δύσκολα στην Τρίπολη

Πάντα δύσκολα στην Τρίπολη (video)

Μπορεί η παράδοση να είναι με το μέρος του, ωστόσο πάντα ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται στην Τρίπολη απέναντι στον Αστέρα, με το παιχνίδι ανάμεσα στους δύο να ολοκληρώνει την πρώτη μέρα της 9ης αγωνιστικής (19:30, Novasports 2).

 Σε 9 ματς στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας, ο Ολυμπιακός έχει φύγει με το διπλό σε 6 περιπτώσεις, ενώ 3 νίκες έχουν οι Αρκάδες (1 ισοπαλία).

Ο Αστέρας τρέχει ένα φοβερό σερί που επιβεβαιώνει το πολύ δυνατό μπάσιμο που κάνει στη χρονιά. Συγκεκριμένα, στα 8 τελευταία ματς (4 πρωτάθλημα, 2 Κύπελλο, 2 Γιουρόπα Λιγκ) οι Πελοποννήσιοι έχουν μόλις μία ήττα (στον Λονδίνο από την Τότεναμ) μία ισοπαλία και έξι νίκες. Με την τελευταία εξ αυτών -στο Ηράκλειο επί του ΟΦΗ- οι Αρκάδες μπήκαν και πάλι στην πεντάδα της βαθμολογίας (13 βαθμοί). Στο «Θ. Κολοκοτρώνης» μετρούν 2 νίκες και μία ισοπαλία. Ο Στάικος Βεργέτης θα έχει στη διάθεση του και τον Γκόιαν που γυμνάστηκε κανονικά στην τελευταία προπόνηση και είναι έτοιμος.

Η αποστολή:

Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παντελιάδης, Γκόιαν, Σανκαρέ, Ζησόπουλος, Μουνάφο, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας, Μπαντιμπανγκά.

Με αρκετές απουσίες ταξιδεύει στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός. Ο Μίτσελ δεν μπορεί να υπολογίζει στους Αφελάι, Μποτία, Μπενίτεζ, Ντομίνγκεζ και Εντιγνκά, με τους ερυθρόλευκους να είναι δεύτεροι, τρεις βαθμούς πίσω από τον ΠΑΟΚ.

Οι Πειραιώτες βρίσκονται εν μέσω ενός αρκετά δύσκολου προγράμματος με συνεχόμενα παιχνίδια σε Ελλάδα και Ευρώπη και με το καθοριστικό παιχνίδι του Τορίνο με τη Γιουβέντους να ακολουθεί (Τρίτη) θέλουν να μη χάσουν την επαφή τους με τον πρώτη θέση της βαθμολογίας.

Μακριά από τον Πειραιά, ο Ολυμπιακός δυσκολεύεται αρκετά, αφού σε τρία ματς μετρά 1 ήττα, 1 ισοπαλία και 1 νίκη, με την τελευταία να έρχεται δύσκολα κόντρα στον Εργοτέλη την προηγούμενη αγωνιστική (2-3).

Η αποστολή:

Μέγιερι, Ρομπέρτο, Αμπιντάλ, Αυλωνίτης, Μπουχαλάκης, Διαμαντάκος, Ντοσεβί, Ντουρμάζ, Ελαμπντελαουί, Φορτούνης, Φουστέρ, Γιαννούλης, Κασάμι, Μανιάτης, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Μήτρογλου, Σιόβας

novasports.gr

Σχόλια